Dnevni horoskop za 01.09.2018.

0

Ovan


Slobodnima predstoje zanimljivi trenuci i novi ljubavni počeci. Znaćete uživati i podstaknuti partnera da vam pruži ljubav. Uvjerićete se da su njegova hladnoća i ravnodušnost samo privid. Po pitanju zdravlja, vodite više računa o načinu života. Priuštite sebi dovoljno sna, opuštajte se uz ugodno štivo i muziku.
 

Bik


Pozitivne energije ćete imati napretek pa će svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti dan. Pažljivo ćete se uređivati za izlazak, a pred nekima je i veče koje će obilježiti ulazak u novu ljubavnu vezu.
 

Blizanci


Odnos s partnerom biće napet najviše zbog vaše sklonosti kritici. Problemi u porodici oduzimaće vam unutrašnji mir. Budete li morali odustati od svojih planova zbog zahtjeva ukućana, nećete to mirno prihvatiti. Čestim promjenama raspoloženja iznerviraćete bližu okolinu, a sebe iscrpiti.
 

Rak


Susreti s prijateljima odagnaće dosadu. Zasićenje u dugim vezama prevladaćete zajedničkim izlascima. Poželi li partner ostati duže vani sa svojim društvom, nemojte ga dočekati ljubomornim ispadima, jer za to nema razloga. Intuicija će vam biti izoštrena. Ukoliko imate nekih dilema, oslonite se na prvi utisak i poslušajte unutrašnji glas.
 

Lav


Ako ste pozvani kod rodbine na ručak, dajte sve od sebe da protekne ugodno. U slučaku da imate nerazjašnjene probleme s njima, bolje ih raspravite nekom drugom prilikom. Izvjesna je veća potrošnja vezana za članove porodice. Moguća je rasprava zbog novca, ali to će završiti i ponekom mudrom odlukom ili dobrim rješenjima.
 

Djevica


Razmislite o putovanju ili posjeti prijateljima – potrebno vam je da se udaljite od problema. Rođak će od vas očekivati da riješite problem u njegovo ime, što će vam i poći za rukom. Više će vam odgovarati druženje s prijateljima i provod do sitnih sati, nego porodična idila i gledanje TV programa.
 

Vaga


Mogući su nesporazumi s partnerom. Sve možete prevladati tako što ćete pokazati više sluha i razumijevanja za njegove potrebe. Domaćice će biti zasićene kućanskim poslovima pa neće imati energije za ikakvo druženje. Pokušajte se nečim opuštati, kako se negativna energija ne bi ispoljila u vidu probavnih tegoba.
 

Škorpija


Ljubavne razmirice mogle bi probuditi sjećanja na neugodna prošla iskustva. Nemojte zbog toga biti nepovjerljivi i sumnjati u vlastitu ljubavnu sreću. Prihvatite činjenicu da su i krize sastavni dio emotivnih odnosa. Ne budite previše popustljivi prema djeci, roditeljima ili partneru, jer time njima činite uslugu, a sebi štetu.
 

Strijelac


Već od jutra bićete zatrpani porukama i pozivima prijatelja. Moći ćete birati s kim ćete izaći i družiti se. Oni kojima će radije biti da se zadrže u kući, provešće mnogo vremena u telefonskim razgovorima ili na internetu. Uprkos mnoštvu obaveza, pronaći ćete vremena za zajedničke porodične trenutke.
 

Jarac


Nećete posustajati pred teškoćama. Shvatićete šta trebate uraditi i na koji način izići nakraj s onim što vas opterećuje. Moguć je poziv ili posjeta iz drugog grada ili inostranstva. Mlađi će uživati u razgovoru s prijateljima, kafi u gradu i dogovorima oko večernjih aktivnosti. Oduševićete nekoga znanjem i opštom kulturom.
 

Vodolija


Kasnićete na dogovore, otkazivati susrete i biti skloni mijenjanju planova. Ne pokrećite ozbiljne razgovore, a aktivnosti svedite na minimum. Nećete imati osjećaj za mjeru pa biste mogli pretjerivati i partneru postati naporni. Ne očekujte od drugih da prihvate vaš način zabave ili stavove do kojih vam je stalo.
 

Ribe


Nešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, možda izaći ususret rodbini. Neke izgovorene riječi ili nepoštivanje dogovora u porodici moglo bi biti razlog za prepirku. Ako imate novu simpatiju, pazite da ne pretjerate sa spominjanjem bivšeg partnera ili situacija vezanih za vaše udvarače.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info