Dnevni horoskop za 30.08.2018.

0

Ovan


Bićete neposredni i iskreni. Nemojte trošiti mnogo riječi, nego prionite na posao i pokažite kako se stvari rade. Ukoliko imate umjetnička stremljenja, vaš ukus će biti istančan, a mašta rasplamsana. Ljubavna dešavanja ispunjavaju vas velikim zadovoljstvom. Neko bi vam mogao izjaviti ljubav ili vas strpljivo zavoditi.
 

Bik


Neće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će vam biti u porastu. Donijećete bitne odluke koje se tiču i karijere i porodice. Pružiće vam se mogućnost da poboljšate materijalne prilike hobijem, honorarnim poslom ili putem kupovine i prodaje. Ako uspijete riješiti problem ljubomore, uživaćete u večeri s partnerom.
 

Blizanci


Kupovina automobila, namještaja ili računara podstaknuće vas da izvidite mogućnosti podizanja kredita. Suzdržite se od nepotrebnih troškova. Rasprava s partnerom i članovima porodice rezultat su vašeg prenošenja poslovnih briga u dom. Previše toga prešućujete i držite u sebi pa nervoza eskalira tamo gdje najmanje treba.
 

Rak


Pred vama je dan komunikacije, prepiske, druženja, ali i učenja i prikupljanja informacija. No situacije neće biti onakve kakvima će se činiti na prvi pogled. Biće trenutaka kad vam neće biti jasno šta zaista želite i šta biste trebali učiniti. Pustite da vas vodi intuicija, a na razum se nemojte previše oslanjati, jer nećete biti objektivni.
 

Lav


Promjene, koje se događaju u vama, podstaknuće vas da na nov način pristupite ljudima ili problemima. Tražićete uzroke i otkrivati zanimljivosti. Nećete zapostaviti ni privatni život. Ljubavni odnos se dobro razvija, uprkos vašim hirovima. Osoba od koje očekujete uslugu ili neku vrstu pomoći, neće vas iznevjeriti.
 

Djevica


Planete ističu odnose s bližnjima, s naglaskom na prijateljima, komunikaciji, učenju i putovanjima. Usmjerite energiju u ova životna područja, jer je izvijesno da će uloženi napori polučiti uspjeh. Izgledan je honorarni posao koji će poboljšati vaše finansijsko stanje, a neke Djevice će otići na put na kojem će dobro zaraditi.
 

Vaga


Mnogo vremena oduzeće vam pravni i administrativni poslovi, odnosno prikupljanje potrebnih dokumenata i informacija. Potrudite se oko rješavanja problematičnih situacija, ali bez prijetnji i povišenih tonova. Ako ste u braku, nastojte što više vremena provesti s porodicom, a posebnu pažnju posvetite djeci.
 

Škorpija


Pronađite način kako iz sebe izbaciti napetost i nervozu. Ponekad je bolje nešto učiniti nego pasivno čekati da se nešto dobro dogodi. Moguće su prolazne glavobolje, vrtoglavice ili bolovi u leđima. Uzrok može biti i psihičke prirode, posebno ako ste izloženi stresu. Nastojte se više odmarati i izbjegavati fizičke napore.
 

Strijelac


Iskoristite pogodne planetarne uticaje. U ljubavnom životu bićete puni inspiracije. Oni koji su u vezi mogli bi partneru predložiti zajednički život, odnosno brak. Poslovni projekat, u koji ulažete velike nade, ima sve preduslove za uspjeh. Budite uporni i dosljedni u planovima.
 

Jarac


Dan će biti stresan i ispunjen žurbom i nervozom. Ne posvetite li više vremena sebi, u smislu kvalitetnog odmora i opuštanja, iscrpljenost bi se mogla loše odraziti na vaš imunitet. Ako ste u vezi, ne pokušavajte unijeti promjene nego pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Bilo kakvim insistiranjem na nečemu, samo ćete sve pogoršati.
 

Vodolija


Poći će vam za rukom da riješite ono što vas je zbunjivalo ili kočilo na putu do ljubavnog zadovoljstva. Zauzeti će kovati planove o budućnosti i razmatrati pitanje kupovine ili prodaje nekretnina. Osjećanja i romantika ustupiće mjesto konkretnim planovima. Sinuće vam rješenje problema koji vas muči već neko vrijeme.
 

Ribe


Uspješno ćete komunicirati s okolinom, a vaše duhovite opaske mnoge će nasmijati. Zahvaljujući intuiciji, mogli biste riješiti stare dileme. Vještina komunikacije i lakoća kojom ćete otkrivati tuđe namjere, štitiće vas od pogrešnih odluka. Ljubavna zbivanja uvjeriće vas da ste u vezi koja zadovoljava vaše kriterije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info