Dnevni horoskop za 29.08.2018.

0

Ovan


Oslobodićete se okova prošlosti i okrenuti novu stranicu u emotivnom životu. Shvatićete da je osoba koju imate pored sebe vrednija od već blijedih osjećanja prema bivšoj ljubavi. Privlačiće vas umjetnički poslovi. Fotografija, muzika, ples, pa i sport biće neke od aktivnosti kroz koje ćete ispunjavati svoje kreativne potrebe.
 

Bik


Ukoliko predate molbu za zaposlenje ili se javljate na konkurs, mogli biste ući u uži izbor kandidata. Bićete otvoreniji raditi ono što vas je dosad odbijalo, primjera radi, posao koji je vrlo odgovoran ili koji prije niste nikada radili. Ako patite zbog neuzvraćenih osjećanja, primijetićete promjenu u simpatijinom ponašanju. To će vam uliti novu nadu.
 

Blizanci


Odlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Neki među vama širiće se na nova poslovna područja, dok će drugi tražiti izazove u putovanjima ili učenju. Dan je odličan za rad na sebi, razmišljanje o problemima i pokušajima da ih riješite. Štogod vas mučilo, intuitivno ćete pronalaziti načina da sebi i drugima olakšate život.
 

Rak


Mogući su neplanirani troškovi vezani za dom i ukućane, ali i oni poput plaćanja kazne za parkiranje, kamata zbog nepodmirenih računa i slično. Partner će vas iznenaditi svojim nemirom i pokretljivošću. Činiće vam se da su mu svi bitniji od vas, a njegovi prozirni izgovori za neispunjena obećanja ići će vam na živce.
 

Lav


Učenje, studiranje i sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se nađete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših svjetonazora.
 

Djevica


Tračevi koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite važnije poslovne kontakte i odluke za sutra. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.
 

Vaga


Ne zatvarajte oči pred problemima, jer samo odugovlačite ono što ionako morate riješiti. Poboljšajte odnose na poslu, a najprije s bračnim partnerom. Zaboravili ste na opuštenost i zabavu – nemojte dopustiti da problemi potpuno zagospodare vašim životom. Probudite u sebi svoj, dobro poznati, prkos i nasmijte se.
 

Škorpija


Ukoliko između vas i partnera postoje nesuglasice, bićete zadovoljni ishodom razgovora. Oboje ćete biti svjesni činjenice da je vrijeme za iskorake. Vezivaće vas spone zajedničkih interesa, odgovornost i obaveze prema domu i djeci. Jedini kamen spoticanja mogu biti novčani problemi, ali i za to ćete naći izlaz.
 

Strijelac


Ljubavni život odvijaće se pod naletom snažne privlačnosti i strasti. Neko će vam se svidjeti pa vam ta osoba danima neće izlaziti iz glave. Da su osjećanja obostrana, mogli biste ubrzo spoznati, jer će druga strana preuzeti inicijativu i pozvati vas na sastanak. Ako ste vezani brakom, bićete zaokupljeni produbljivanjem svoga odnosa.
 

Jarac


Bićete zasićeni neprekidno istim licima i pričama. Nećete se miriti prosječnošću, nego tražiti promjenu te težiti višim interesima i ciljevima. No, moraćete nešto srušiti da biste ponovno gradili. Partnerski i drugi odnosi naći će se na iskušenju, a nedostajaće vam strpljivosti i smisla za saradnju i ustupke.
 

Vodolija


Previše ćete se opterećivati brigama ili razgovarati s nesimpatičnim ljudima. Tuđi problemi loše će djelovati na vas, kvareći vam raspoloženje. Mogli biste naići na nekoga ko neće razumjeti zašto ne želite vezu s njim pa biste mogli imati problema. Najbolje je ne upuštati se u objašnjavanje.
 

Ribe


Imate prilike za početak obećavajuće veze, ali druga strana očekuje od vas više inicijative. Neka vas to ne odbije – poigrajte se malo sa zavođenjem. Razmatraćete kako namaknuti dovoljno novca za novi namještaj ili neko drugo ulaganje u svoj dom. Mogli biste razmišljati o kratkoročnom kreditu ili posuđivanju novca.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info