Dnevni horoskop za 28.08.2018.

0

Ovan


Iako će vaše aktivnosti biti u većoj mjeri usmjerene na posao, novac i obrazovanje, to ne znači da nećete razmišljati i o ljubavi. Upravo suprotno – mogli biste donijeti važne ljubavne odluke. Osjećaćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije, raščistite odnose s nekim ljudima i postavite temelje za predstojeće dane.
 

Bik


Ako u ljubavnom životu bude bilo neugodnosti, imate snage sve okrenuti u svoju korist povećanim optimizmom i samopouzdanjem. Zato ne odustajte pred prvom većom preprekom. Mnoge stvari koje su visile u vazduhu će se prizemljiti i ponuditi vam mogućnost izbora. Kažite partneru sve što vas tišti i što vam smeta.
 

Blizanci


Porodični odnosi na prvom su mjestu. Većina vas stjerana je u ćošak situacijom koja nije lako rješiva, ali to vas neće spriječiti da budete tvrdoglavi. Okrenite svoje mane u prednosti – ukućani od vas očekuju da budete inicijator promjena. Preuzmite odgovornost. Zbog pojačane razdražljivosti mogli biste se posvađati s kolegom na poslu.
 

Rak


Bračni odnosi su stabilni, iako će vas poslovne obaveze odvlačiti od porodice. Pokušajte se organizovati ili na neki drugi način nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Samci, uvijek budite dotjerani, jer se nikad ne zna kad i gdje nekog možete sresti. Mogli biste se iznenaditi novom ljubavnom vatrom koju ćete prema nekome osjetiti.
 

Lav


Pojavljuju se nove mogućnosti na finansijskom planu pa iskoristite priliku za zaradu ili učvršćivanje poslovnog položaja. Iskažite svoju vrijednost, potrudite se oko isplativog posla. Ne sanjajte o proširenju, nego iskoristite prednosti onoga što imate i provjerite jeste li upotrijebili sve mogućnosti.
 

Djevica


Stavite naglasak na odnos s partnerom, jer postoje manje prepreke koje morate prebroditi. Vaše želje neće biti u skladu s težnjama druge strane, ali izvjesno je da ćete idućih dana više pregovarati i privesti kraju dotrajale odnose i istovremeno ulaziti u nove. Zdravlje vam je osjetljivo, posjetom doktoru spriječite da tegobe uzmu maha.
 

Vaga


Može vam se činiti da partner i vi vodite svoje živote zasebno i da se nikako ne možete naći na pola puta. Samo iskrenošću i otvorenim stavom možete doprijeti do srži bračnih problema. Nemojte šutiti i povlačiti se u sebe, jer će vas voljeni pogrešno shvatiti. Ukoliko imate tajnu ljubavnu vezu, pobrinite se za diskreciju.
 

Škorpija


Poslovne okolnosti ići će vam naruku, a šefovi biti zadovoljni vašim učincima. Bićete u stalnom pokretu, žuriti na sastanke i spretno, iako ne i bez teškoća, savladavati obaveze. Mjesec u znaku Ribe vodi vas u ljubavne pobjede, ali vas u istinskom prepoznavanju sreće sprečava sumnjičavost. Oprez je u svemu dobrodošao, ali nemojte pretjerivati.
 

Strijelac


Teško vam je realno sagledati kolege, ali čvrsti ste i odlučni. Energično ćete se suprotstaviti svima koji vas napadaju. Teškoće u najbližem okruženju razbiće vam neke iluzije. Igrajte na sigurno, istrajte u stvarima koje vas jačaju. Ukoliko potpisujete dokumente ili ulazite u parnice, dva puta provjerite šta vam je činiti.
 

Jarac


Nešto bi se moglo munjevito odigrati, bilo da je to željeno zaposlenje, odlazak na značajan put ili uspješno ulaganje. Ako ste u braku ili imate vezu, potrudite se podići vaš odnos na viši nivo i pretvorite ga u nešto više od pritiska odgovornosti. Energiju nemojte trošiti na svađe nego na pomirenja, ljubav i nježnosti.
 

Vodolija


Planete vas uvode u dane emotivnog ispunjenja pa čak i ushićenja. Iako će vam, s vremena na vrijeme, planete mrsiti konce podsjećajući vas na neke trenutke iz prošlosti, ne dajte se zbuniti. Što prije svedete račune nedavnih ljubavnih promašaja, prije ćete zbaciti teret s leđa i naći se u novom, srećnijem ljubavnom zagrljaju.
 

Ribe


Planete nagovještavaju porast optimizma i novih društvenih sadržaja. Živnućete, više izlaziti među ljude i širiti optimizam. Iskoristite svoju novu energiju za pomake na profesionalnom planu. Učenje stranih jezika, polaganje ispita i putovanje su relacije koje vam donose uspjeh. Mogli biste doći u posjed zanimljive literature i knjiga.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info