Vodolija: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2018. godine

0

Posao. Merkur će početkom septembra praviti sekstil sa Venerom, što će vam donijeti uspješne dogovore i početak saradnje sa inostranim partnerom. Merkur će 6. septembra ući u znak Djevice i praviće trigon sa Uranom i Saturnom, što će pozitivno uticati na vaše finansijsko stanje i donijeće vam značajan obrt novca koji ćete moći da investirate u dugoročne projekte.

Pripazite na odnose na vašem radnom mjestu, jer će vam kvadrat Venere sa Marsom donijeti neslaganja sa nadređenima i kolegama. 9. septembra će Venera ući u znak Škorpije i vaše polje posla i karijere. Kako je Venera u izgonu u Škorpiji, biće vam potrebno više strpljenja kako biste uspjeli da savladate izazove koji su pred vama.

11. septembra Mars ulazi u vaš znak. Imaćete više motivacije da se posvetite prioritetnim ciljevima koje ste u proteklom periodu bili primorani da prolongirate zbog nepovoljnih okolnosti i nedostatka investicija. Sekstil Jupitera sa Plutonom donijeće vam vanredne dobitke koji pristižu tajnim kanalima.

Budite pažljivi 14. septembra u pogledu finansija. Izbjegavajte nove investicije i pazite kako rukuijete novcem. Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Bićete skloni greškama koje vam mogu nanijeti ozbiljne gubitke.

U trećoj dekadi septembra, imaćete koristi od poslovnih putovanja, a kojih će biti više nego obično. Pripazite na nedobronamjerne osobe koje će pokušati da vas prevare i steknu korist na vašu štetu, jer će Sunce i Merkur praviti kvadrat sa Saturnom. Na polju novca ćete imati stabilno stanje.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi septembra suočićete se sa teškoćama u odnosima sa voljenom osobom. Nesuglasice će nastati zbog neslaganja oko zajedničkih ulaganja. Sredinom mjeseca, Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom, što će još više zakomplikovati situaciju. Izbjegavajte laži u vezi.

U trećoj dekadi septembra, Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, što će vratiti povjerenje između vas i voljene osobe. Uspjećete da riješite nesuglasice i da se zbližite. Bez obzira na to, trebaće vam još dosta strpljenja i vremena da vašu vezu dovedete u stanje kakvo je bila prije gubitka povjerenja. Bićete motivisani i potrudićete se da odobrovoljite svog partnera.

Ako ste slobodni, jedna osoba prijatne spoljašnjosti pokušava da privuče vašu pažnju, ali vas više zanima neko drugi ko vam djeluje privlačnije. Pojaviće se i treća osoba koja je zauzeta i koja će vam predložiti tajnu vezu.

Ubrzo ćete primijetiti kako se oko vas počinju plesti svakakve intrige koje prijete da ugroze vaš ugled. Zaključićete kako je osoba s kojom flertujete koristoljubiva i kako lukavo manipuliše vama. Zbog toga ćete ući u vezu sa osobom kojoj se vi dopadate već dugo.

Zdravlje. Prva polovina septembra donijeće vam manje smetnje u predjelu grla, a koje mogu da budu alergijske prirode. Budite pažljivi i izbjegavajte previše hladnu tečnost, kao osvježenje u toplijim danima.

U drugoj polovini septembra ćete imati bolje zdravlje, zahvaljujući tome što ćete više nego obično biti u pokretu, a osjećaćete i pojačanu motivaciju da se bavite sportom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info