Vaga: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2018. godine

0

Posao. Prva dekada septembra donosi vam povoljne šanse za uspon u karijeri. Vaši tajni planovi, koje ste pažljivo čuvali od konkurencije, biće uspješno realizovani. Vaše ideje će vam donijeti dugoročnu i stabilnu korist, kao i mogućnost poboljšane zarade.

Ipak, potrebno je da se čuvate zamki konkurencije. Postoje osobe koje će pokušati da vas izigraju i da ostvare korist na vašu štetu. Čuvajte se krađe važnih podataka u vezi vašeg posla i vaših planova. Venera će 9. septembra ući u znak Škorpije, gdje je u izgonu, što će vam donijeti suočavanje sa teškoćama na polju finansija. Pojačaće se vaša motivacija da pokrenete projekat koji ste u ranijem periodu, zbog nepovoljnih okolnosti, morali da odložite. Profitiraćete ako se bavite sopstvenim biznisom, kao i kroz ulaganje u nekretnine.

Mars će 19. septembra praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da ne ulazite u rizik i sklapate poslovni ugovor koji će vam djelovati primamljivo. Ako ne poslušate upozorenje, suočićete se sa velikim i neočkivanim teškoćama u realizaciji i bićete na gubitku.

Treća dekada septembra donosi vam mogućnost za ostvarenje vaših ličnih planova. Merkur i Sunce ulaze u vaš znak, odakle će praviti trigon sa Marsom. Umjećete bolje da rukovodite svojim poslovima. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, to će vam donijeti više popularnosti kod vaših podređenih. Očekuje vas stabilna zarada.

Ljubav. Ako ste u vezi, prva polovina septembra donosi vam pojačane strasti, koje će izazivati konfliktne situacije u odnosima sa partnerom. Moguće je da dođe i do ljubomornih scena, jer će Venera praviti kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi. Potrebno vam je više zabave i razonode, kako biste prevazišli napetosti i neslaganja.

Druga polovina septembra će vam donijeti više dinamike, što će i vama i vašem partneru prijati. Bićete više posvećeni članovima porodice, što će unijeti više stabilnosti u odnose sa voljenom osobom. Imaćete više inicijative za zajedničke izlaske na mjesta za zabavu. Vašem partneru će prijati vaše kreativne ideje i prijedlozi kako da poboljšate vašu vezu.

Ako ste slobodni, osećaćete se razočarano vašom okolinom. Najviše će vam smetati što u svojoj blizini nećete primijetiti nijednu osobu koja bi vas privukla. Niko sa vama neće dijeliti vaše romantične ideje o tome kako emituivna veza treba da izgleda.

Jedna osoba će djelovati navalentno, a nedostajaće joj lijepi maniri, što će dovesti do toga da grubo reagujete. U drugoj polovini septembra Mars će praviti skladne aspekte u vašem polju ljubavi, što će vam donijeti uzbudljivu avanturu.

Zdravlje. Poželjno je da prekontrolišete krvnu sliku ili da obavite sistematski pregled kako biste ustanovili šta može da izaziva pojačano osjećanje umora, s vremena na vrijeme.

Potrebno je da se potrudite da poboljšate fizičku kondiciju i da unosite u organizam više antioksidanata kako biste uspostavili dobar balans. U tome ćete uspjeti do kraja septembra.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info