Ovan: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi septembra potrudite se da usmjerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i donijeti vam profit. 6. septembra će Merkur ući u znak Djevice i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno. Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga. Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspjeli da u proteklom periodu riješite zaostale obaveze.

Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i donijeće vam teškoće na polju javnosti. Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari, jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije. Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam donijeti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije.

Jupiter će 12. septembra praviti sekstil sa Plutonom, što će vam donijeti priliku da poboljšate finansijsko stanje. Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vrijeme riješili, a tiče se novca ili jednog duga. U isto vrijeme će Venera praviti opoziciju sa Uranom, što može da vam poremeti finansijske planove i, umjesto očekivanog dobitka, da dođe do zastoja ili kašnjenja na polju novca.

U trećoj dekadi septembra, Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima. Neslaganja će iskrsnuti oko planiranja i finansiranja novog projekta.

Ljubav. Ako ste u vezi, uživaćete u zabavnim aktivnostima sa voljenom osobom na početku septembra. 8. septembra Venera će praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do nesuglasica, jer ćete više vremena provoditi sa prijateljima nego sa voljenom osobom. Nakon toga Venera ulazi u znak Škorpije, što će vas činiti sklonim ljubomornim scenama i pretjeranim strastima.

Manja neslaganja, u vezi zajedničkih finansijskih ulaganja, moguća su sredinom mjeseca. U vezi toga ćete uspjeti da nađete kompromis. Treća dekada septembra donijeće vam više sklada. Imaćete više inicjative i umjećete da svog partnera pokrenete na akciju, izlaske i zajedničke zabave. Uspjećete da ostvarite jedan važan zajednički cilj i pojačaćete međusobnu bliskost.

Ako ste slobodni, vaši pokušaji da započnete emotivnu vezu, sa osobom koja vam se duže vrijeme dopada, neće uroditi plodom. Bićete neraspoloženi i izgubićete motivaciju. Sredinom septembra upoznaćete osobu punu energije i nesvakidašnjih ideja, koja će vam privući pažnju.

Nećete moći da vjerujete da postoji neko ko je veći avanturista od vas. Uputiće vam izazove koje ćete prihvatiti i počećete da se dobro zabavljate. Ubrzo ćete dobiti novi izazov, da se oprobate u krevetu sa vašom simpatijom.

Zdravlje. Merkur će 6. septembra ući u znak Djevice i vaše polje zdravlja i praviće trigon sa Uranom i Saturnom, što će vas motivisati da uvedete novi program fizičkih vježbi, novi režim ishrane i još nešto što će vam donijeti stabilnije zdravklje i bolju fizičku kondiciju.

Do kraja mjeseca ćete biti u boljoj formi nego obično i imunitet će vam biti snažan.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info