Dnevni horoskop za 27.08.2018.

0

Ovan


Primijetićete da se vaši radni uslovi poboljšavaju, a moguće su i nove poslovne ponude izvan firme u kojoj radite. Zasad se na ništa ne obavezujte, naročito ako imate dileme i niste sigurni. Porašće vaša popularnost pa će vam se mnogi obraćati za savjet. Uveče biste mogli osjećati umor i zasićenost.
 

Bik


Razmišljaćete o kupoprodaji nekretnine, ulaganjima u dom ili kupovini novog vozila. Prije donošenja konačne odluke, prikupite informacije i ponude iz više izvora. Mogli biste pretjerati u kupovini namirnica i raznih potrepština. Budite racionalni s novcem, napravite listu prioriteta i sve radite u dogovoru s ukućanima.
 

Blizanci


Štogod zamislili, teško ćete ostvariti na planirani način. Očekuju vas situacije na koje nećete imati veći uticaj, a moraćete ih prihvatiti. Kako biste izbjegli moguće sukobe i nove neugodnosti, naoružajte se strpljenjem i razmislite prije burne reakcije. Ukoliko uspijete očuvati živce, neće biti loših posljedica.
 

Rak


Vaši poslovni planovi će se kretati oko većih, zahtjevnijih projekata. Ambicije će vam biti prilične, radna motivacija istaknuta, a neće vam nedostajati ni originalnosti te kreativnosti. Slobodni Rakovi bi se mogli zaljubiti, otkriti nove čari i prednosti u osobi koju poznaju otprije. Brzo ćete dogovoriti izlazak udvoje.
 

Lav


Finansijska situacija neće biti blistava, ali vama će izgledati mnogo lošija nego što jeste. Budićete se s brigama oko novca, stalno ćete nešto kombinovati i planirati. Povremene nalete nezadovoljstva liječićete neracionalnom kupovinom i potrošiti poveći novčani iznos na nepotrebne stvari.
 

Djevica


Primijetićete da se jedan član porodice drugačije ponaša prema vama, ali nećete imati snage upitati ga šta je uzrok tome. Direktnim pristupom možda ne biste ni postigli očekivane rezultate pa pokušajte diskretnim ispitivanjem doznati šta se u njegovom životu promijenilo. Pripazite na sebe, vaša izdržljivost i snaga zavise od vas.
 

Vaga


Vrijeme donošenja odluka je iza vas pa je nastupio trenutak u kojem će se ostvariti ono što ste zamislili. Što se bolje pripremite, to je veća vjerovatnoća da ćete ostvariti rezultate kakve očekujete. Iskoristite novi priliv energije i uposlite tijelo sportskim aktivnostima. Vijesti iz inostranstva, bilo ljubavne ili poslovne prirode, će vas razveseliti.
 

Škorpija


Bićete uspješni u poslovima koji podrazumijevaju komunikacijske sposobnosti, spretnost u nalaženju i korištenju informacija. Nedovršene ljubavne priče dobiće nove nastavke, čemu ćete i sami pridonijeti. Mogli biste obnoviti staru ljubavnu vezu, posebno ako se prekinula zbog promjene mjesta boravka.
 

Strijelac


Suočićete se s porastom poslovnih obaveza. Radno okruženje neće biti podsticajno, a sami nećete moći otkloniti prepreke na putu do cilja. Ako planirate putovati, na vrijeme se organizujte i napravite listu stvari koje morate ponijeti. Bićete zaboravni i dekoncentrisani pa pripazite ako ste vozač i putujete na duže relacije.
 

Jarac


Brinućete o drugim ljudima, a za vlastite potrebe ostajaće vam malo slobodnog vremena. Tajne ili zabranjene veze unose sitne neprilike u vašu svakodnevnicu i narušavaju vam miran san. Doskočite osjećajnom nezadovoljstvu druženjima i izlascima. Ako ste u braku, dobra volja i otvorenost za partnerove probleme pola su puta do sreće.
 

Vodolija


Koliko god će vas odgovorne uloge izlagati stresu i neugodnim situacijama, toliko će vam pružati priliku da i dalje napredujete, usavršavate se i naučite nešto novo iz ličnih grešaka. Nemojte dopustiti da vam vanjske okolnosti naruše privatni odnos. Vaša ljubavna veza će biti stabilnija ako odvojite poslovni stres od ljubavnih odnosa.
 

Ribe


Planete će rasvijetliti situaciju koja već neko vrijeme u vašim mislima proizvodi pregršt upitnika. Nastojte pratiti glas svog srca. Dobro ćete podnositi razne napore. Imaćete snage čitav dan provesti na nogama i raditi, a da se ne umorite. Na pamet će vam padati dobre ideje pa će kreativci ostvarivati plodna djela.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info