Djevica: Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2018. godine

0

Posao. Imaćete ideje kako da ostvarite bolju zaradu ali ćete odlučiti da to držite u tajnosti kako vam neko ne bi ukrao ideju. 6. septembra će Merkur ući u vaš znak, gdje je snažan i u sjedištu, što će pojačati vaš osjećaj za detalje i bićete precizniji i vještiji u svemu čega se prihvatite da radite.

Opozicija Sunca sa Neptunom donijeće vam teškoće ako se bavite oblastima javnosti, a moglo bi da dođe i do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom, zbog neslaganja oko zajedničkog projekta. Venera 9. septembra ulazi u znak Škorpije, što će donijeti nove izazove u oblasti trgovine i teškoće u poslovnim pregovorima. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije. Bićete u mogućnosti da započnete novo i plodno partnerstvo.

Sunce će u drugoj dekadi septembra praviti sekstil sa Jupiterom i trigon sa Plutonom, što vam otvara mogućnost profita. Sklopićete povoljan ugovor, što će vam donijeti zaradu bolju od očekivane.

U trećoj dekadi septembra, Merkur i Sunce ulaze u znak Vage i vaše polje novca, odakle će praviti trigon sa Marsom. Izbjegavajte da ulazite u rizike, posebno finansijske i obratite pažnju da budete ažurni u vođenju administrativnih obaveza.

Ljubav. Ako ste u vezi, budite pažljivi u prvoj dekadi septembra, kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi i braka. Vaš partner će sumnjati da ga varate ili da mu nešto radite iza leđa, a to neće biti bez osnova. Ukoliko ne ispravite vaše ponašanje i ne postignete kompromis, mogu da vas snađu dodatne komplikacije i neslaganja.

U drugoj polovini septembra vaša iskrenost će biti od velike važnosti. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom, koji vlada vašim poljem ljubavi, što će dovesti do smirivanja proteklih tenzija. Uspjećete da nađete zajednički jezik sa partnerom. Biće vam potrebno više zabave i razonode, kako bi vaša veza mogla da se održi stabilnom. Potrudite se.

Ako ste slobodni, osoba koja vam se dopada ne reaguje onako kako biste željeli na vaše signale. Umjesto da promijenite taktiku, vi ćete se povući i bićete spremni da odustanete.

Uz podršku bliskog prijatelja, uspjećete da prevaziđete raziočaranje i porudićete se da nađete način da privučete vašu simpatiju. U tome ćete uspjeti i počećete zajedno da izlazite. Strasti će biti jake i dobro ćete se slagati u krevetu, ali će to biti jedino u čemu ćete se slagati. Odlučićete da prekinete vezu.

Zdravlje. Prva polovina septembra donosi vam dobro zdravlje. Bićete motivisani da se bavite fizičkim aktivnostima i uvešćete nove metode za unapređivanje svog opšteg zdravstvenog stanja.

U drugoj polovini septembra bićete podložni variranju krvnog pritiska pa bi bilo poželjno da kontrolišete pritisak češće. Moguća je zubobolja. Posjetite svog zubara.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info