Dnevni horoskop za 26.08.2018.

0

Ovan


Prema partneru, ali i nekim prijateljima, ponašaćete se otresito. Prepun dnevni raspored i stalna jurnjava pridonijeće osjećaju iscrpljenosti i umora. Kako biste se što bolje osjećali, dan započnite kaloričnim doručkom koji će vam dati energije. Izbjegavajte unos prevelikih količina ugljenih hidrata, zbog kojih ćete osjećati umor i pospanost.
 

Bik


U stresnom ste razdoblju pa nemojte dopustiti da dan provedete zatrpani obavezama. Ono što nije hitno, ionako možete obaviti neki drugi dan. Vodite računa o skladnim porodičnim odnosima, naročito ako su poljuljani zbog finansijskih problema ili dugova. Dan je dobar za porodični razgovor i pronalaženje rješenja.
 

Blizanci


Danas klackate između potrebe za emotivnim partnerom i time da uzmete malo vremena samo za sebe ili za druženje sa najbližim prijateljima. Moguće je da ćete u ovom trenutku ipak dati prioritet onima koje niste vidjeli duže – sa društvom ćete se okrenuti nekim zabavnim aktivnostima.
 

Rak


Dan je dobar za putovanja, posjetu rodbini ili prijateljima. Porodična zajedništva još će više ojačati. Svemu tome pridonijeće vaš smisao za ustupke. Površno poznanstvo sa zanimljivom osobom moglo bi se brzo pretvoriti u nešto više. Pri tome bi bilo bolje da drugoj strani prepustite inicijativu.
 

Lav


Mogli biste prisustvovati veselom događaju u rodbinskom okruženju. Proslavićete nečiji srećan porodični događaj, možda rođenje djeteta. Bićete dobro raspoloženi i s partnerom provoditi svaki slobodan trenutak. Ukoliko želite poboljšati kvalitet ljubavnog života, nemojte ćutati o tome kako se osjećate. Razgovarajte!
 

Djevica


Komunikacija s ukućanima biće otežana pa ćete gubiti volju da se s njima raspravljate. Nerviraće vas njihovi zahtjevi pa će vam se činiti da su svi razmaženi. Izlazak u društvo donosi prigodu za flert, ali nećete srljati. Ako vam se neko svidi, moraćete se uvjeriti da druga strana odašilje dovoljno jasne znakove da joj se sviđate.
 

Vaga


Duh ravnopravnosti vladaće vašim ljubavnim i bračnim odnosom. Zajedničkim snagama obavljaćete kućanske poslove, baviti se djecom te uživati u igri s njima. Slobodni će pažnju usmjeriti na društveni život. Vrijeme provedeno s prijateljima ili izlazak pokazaće koliko ste nedostajali onima koji vole vaš humor i smisao za zabavu.
 

Škorpija


Vašu učmalu svakodnevnicu danas će prodrmati jedan neočekivani susret. Moguće je da dođe do poznanstva sa osobom koja će vas u potpunosti pokrenuti i učiniti da se osjećate neizrecivo dobro i raspoloženo. Ovo može biti čak i upoznavanje sa prijateljem sa društvenih mreža.
 

Strijelac


Bićete skloni trošiti vrijeme i energiju na brojne, različite aktivnosti. Nemojte početi s previše obaveza odjednom, jer su male šanse da ih sve završite. Slobodni se mogu naći u centru ljubavne avanture, koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga. Ono što je započelo kao flert, brzo bi se moglo pretvoriti u nešto snažnije i dublje.
 

Jarac


Kreativna energija tjeraće vas na akciju. Maštovitim prepravkama, svom ćete domu udahnuti originalnost, a ako večeras izlazite, mnoge ćete iznenaditi neobičnim odjevnim kombinacijama. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti otvorene razgovore ili se naći na pragu novih odluka.
 

Vodolija


Željni ste uzbuđenja i zabave, ali će vas nešto stalno ometati da se tome prepustite. Neki će planovi pasti u vodu, što će vas oneraspoložiti. Međutim, dobro se možete zabaviti i sami – pustite mašti na volju i opuštajte se uz lagano štivo ili film. Ako se osoba koja vam se sviđa drži rezervisano, to ne znači da je ne zanimate. Strpite se.
 

Ribe


Duhovitim šalama ćete uveseljavati druge pa ćete mnogima uljepšati dan. Intuitivno ćete dolaziti do zanimljivih spoznaja o sebi i bliskim ljudima. Privlačiće vas sve što iziskuje istraživanje i otkrivanje. Ipak, pazite da ne pretjerate, kada su u pitanju nečije tajne i intimne stvari. Imajte mjeru u svemu što radite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info