Dnevni horoskop za 25.08.2018.

0

Ovan


Ukoliko planirate neku veću obavezu, ništa ne prepuštajte slučaju, jer bi nešto moglo krenuti u pogrešnom pravcu. Dobro se organizujte već od ranog jutra, kako biste sve stigli na vrijeme obaviti. Mogli biste se zainteresovati za osobu koja je problematična – pazite da to prekasno ne spoznate.
 

Bik


Dan vam donosi mnogo lijepih trenutaka pa ga nemojte provesti u kući. Otiđite u šetnju, bioskop ili na kafu s prijateljima. Godiće vam bilo kakva promjena ili društvena akcija. Slobodne će privući osoba o kojoj drugi u vašem životu imaju loše mišljenje. Nemojte se truditi dokazati im suprotno – vrijeme će pokazati da nisu u pravu.
 

Blizanci


Događaće se da vas nekoliko prijatelja pozove da se nađete s njima vani u isto vrijeme. Vješto ćete se snalaziti i uspijevati hvatati buran društveni ritam. Mogli biste otputovati ili nekoga primiti u goste. Osoba koja vas privlači teško će vam moći odoljeti. Nemojte zbog toga postati previše sigurni u sebe i njome se poigravati.
 

Rak


Osjećaćete se usamljeno, ali nemojte dopustiti da na tome ostane. Budite sami inicijator događaja, nazovite prijatelje i dogovorite susret na kafi. Shvatićete da ste i te kako voljeni i prihvaćeni. Zaljubljeni će biti rastreseni i previše analizirati odnos koji se još nije ni u vezu pretvorio. Budite strpljivi i ne brzajte.
 

Lav


Moriće vas turobne misli i strah od budućnosti. No ako izađete u društvo, brzo će vas izvući iz stanja potištenosti. Bližnji će od vas tražiti usluge i pomoć, ne shvatajući da su vas preopteretili. Faktor sreće danas radi za vas, što će biti vidljivo u emotivnom segmentu. Nova poznanstva su tu.
 

Djevica


Trošićete s velikim oprezom i isto tražiti od članova porodice. Plaćaćete račune, ne dopuštajući da zatezne kamate uzmu maha. Rješenje stambenog pitanja biće vezano za stariju osobu. Nemojte biti grubi prema partneru samo zato da biste pred roditeljima ostavili dojam dominantne osobe. Partner neće olako preći preko toga.
 

Vaga


Nemojte se baviti zamornim temama ili pričati s ljudima koji su vam odranije poznati kao gnjavatori. Osjetite li nemir odmah nakon buđenja, najbolje će vam goditi mirno ispijanje kafe uz slušanje radija. Ako vam se danas ništa ne radi, neka na tome i ostane. Neće se ništa dogoditi ako kuća ostane nepospremljena.
 

Škorpija


Sve ide baš onako kako ste planirali. Obavićete važan dogovor odmah u prijepodnevnim satima i već sada vidite da je realizacija bukvalno nadohvat ruke. Danas samo budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan – stvari ne funkcionišu po vašim željama…
 

Strijelac


Ako ste se udaljili od voljenog, provedite s njim nekoliko sati nasamo, bez djece, članova porodice ili prijatelja. Odlazak u bioskop ili pozorišnu predstavu može unijeti željene promjene i razonodu u vaš život. Neki od vas biće zaokupljeni kupovinom namještaja, automobila ili preuređenjem stana, ali u tome ćete uživati.
 

Jarac


Nemojte se zalijetati obećanjima da ćete nekome u nečemu pomoći. Ma koliko vam se činilo da ste puni energije i sve možete, poslije ćete shvatiti da to baš i nije tako. Barem se izvinite prije nego što se druga strana uvrijedi na vaše izmotavanje.
 

Vodolija


Iako će dan početi s mnoštvo obaveza, vaša energičnost i motiviranost biće zaslužni za većinu dobro odrađenih poslova. Veselićete se susretu sa simpatijom ili nekoj proslavi za koju ćete se uređivati cijelo popodne. Odmjereno i oprezno proučavaćete osobu koja vam je upala u vidokrug, skrivajući osjećanja prema njoj.
 

Ribe


U jutarnjim satima mogli biste biti mrzovoljni, ali prema kraju dana raspoloženje vam se vraća. Nećete imati ni trenutka odmora, a baš vam to najviše treba. Popodne obavezno uzmite za sebe, ali ne da biste sjedili kod kuće – već pravac u neku šetnju ili izlazak sa prijateljicama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info