Dnevni horoskop za 20.08.2018.

0

Ovan


Sve zahtjevnije intelektualne aktivnosti ići će kao podmazane. Mogli biste nekoga zadiviti svojim znanjem i tako još jednom potvrditi svoju stručnost. Nije isključeno da se nađete u društvu osobe koju krasi posebna životna filozofija. Razgovor s njom mogao bi bitno uticati na promjenu vaših svjetonazora.
 

Bik


Dan je odličan za sklapanje poslovne saradnje i pregovore bilo koje vrste. Ukoliko postoje planovi ili obaveze koje je potrebno ostvariti, prihvatite se posla, jer neće biti zastoja. S partnerom ćete moći iskreno razgovarati o svemu što vas tišti. Čak i ako ne spada u one koji voli takve razgovore, iznenadiće vas njegova lakoća učestvovanja u razgovoru.
 

Blizanci


Tračevi koje ćete čuti o sebi izbaciće vas iz takta. Nemojte se s takvim ljudima raspravljati, jer se radi o tuđoj zavisti. Tražićete priliku da se istaknete i nametnete, ali nije pravi trenutak za to. Odložite bitnije poslovne kontakte i odluke za sutra. Tada ćete imati više energije, a i okolnosti će vam ići u prilog.
 

Rak


Nemojte se pretrpati obavezama, jer nećete imati dovoljno energije za njihovo obavljanje. Dan je bolji za planiranje nego za akciju. Nemojte insistirati na tome da se partner izjašnjava o svojoj emotivnoj prošlosti. Zadržite se na temama koje su vezane za vašu zajedničku budućnost. Samce će simpatijino ponašanje obeshrabrivati.
 

Lav


Iako vam je zadato dosta posla koji morate uraditi za neko kratko vrijeme, uspijevate da sve regulišete u roku. Zadovoljni ste trenutnim poslovnim dešavanjima i spremni da se i više potrudite, jer shvatate da u nečijim očima sada skupljate poene. Poziv za izlazak ćete odbiti.
 

Djevica


Skloni ste da danas preskačete ono što ne odgovara vašem raspoloženju i da ostavljate za neki drugi dan. Trenutno niste dovoljno fokusirani da biste se skoncentrisali na zahtjevnije zadatke. Misli vam radije idu na drugu stranu, ka osobi koju ste nedavno upoznali.
 

Vaga


Razgovor sa jednom uticajnijom osobom vam je dao krila od ranog jutra i danas ćete biti izuzetno raspoloženi u svim poslovnim aktivnostima. Iz istog razloga ćete biti spremni da pređete preko nekih sitnih nerviranja koja vam je partner priredio u prethodnim danima. Ugovarate ljubavni sastanak.
 

Škorpija


Dobili ste priliku da u jednoj stvari pokažete šta znate i umjećete da je iskoristite. Bićete zadovoljni kada shvatite da ste skrenuli pažnju na sebe. Jedva čekate da ostavite sve obaveze iza sebe i da se posvetite nekome ko vam je drag. Možda ćete ipak morati da prolongirate susret za kasnije sate.
 

Strijelac


Prija vam podrška koju dobijate za ono što ste isplanirali, ali ste svjesni da je to sada nedovoljno da biste nešto konkretnije pokrenuli. Neka iznenadna situacija će se postaviti na put vašim namjerama o susretu sa partnerom. Nećete željeti da se pravdate, ali budite svjesni da se druga strana može naljutiti.
 

Jarac


Shvatate da je potrebno da promijenite svoje ponašanje prema nekome sa kim sarađujete, ali se još uvijek ustručavate da budete direktni, sve se nadajući da će druga strana shvatiti signale koje joj šaljete. Skloni ste da danas preispitujete svaku partnerovu riječ i tražite skrivena značenja i naznake da nije iskren.
 

Vodolija


Svjesni ste da je ono što se odradili dobro i nećete kriti svoje zadovoljstvo. Vi ste svjesni svojih kvaliteta i svojih vrijednosti, ali će vam izuzetno prijati i pohvala od strane nadređenih ili od kolega. U emotivnom segmentu – dogovor o susretu.
 

Ribe


Skloni ste da ne obraćate pažnju na sugestije i savjete koje vam neko danas daje. Smatrate da vrlo dobro znate šta radite i da vas drugi samo ometaju. Želite da se susretnete sa nekim koga odavno niste vidjeli, ali druga strana uporno odbija vaše pozive i ponude. Sačekajte neki pogodniji trenutak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info