Dnevni horoskop za 19.08.2018.

0

Ovan


Očekuje vam mnogo zanimljivih i strastvenih trenutaka s partnerom. Bićete vezani za njega pa njegove izlaske s prijateljima nećete najbolje podnijeti. Imajte više povjerenja u voljenog i dajte mu malo više slobode. Ako ste tek sad dobili godišnji odmor, odlazak na more će vas okrijepiti i unijeti željene promjene u vaš život.
 

Bik


Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze. Partner će očekivati da se odreknete nekih svojih navika ili potreba. Nećete pristati pa to može biti povod raspravi u kojoj niko neće prvi popustiti. Dopustite li sebi svađu s partnerom, suočićete ga s ličnim nedostacima ili neznanjem. Neće vam to tako brzo oprostiti.
 

Blizanci


Većina vas biće najzadovoljnija u društvu sebe samih. Prema ukućanima bićete mrzovoljni, smatrajući ih krivima za nedostatak svoje slobode i komocije. Partner bi vam mogao zamjeriti zbog površnog pristupa situacijama za koje smatra da ih treba odmah rješavati. Moraćete mu objasniti da vam danas nije do toga.
 

Rak


Poslušaćete svoju intuiciju pa ćete bez previše razmišljanja donijeti neku odluku ili se odlučiti na nešto o čemu ste donedavno imali negativan stav. Zaokupljaće vas alternativa i filozofija pa ćete na internetu pronaći sadržaje koji mogu zadovoljiti vašu znatiželju. Sinuće vam ideja kako pomoći prijatelju kojeg muči veliki ljubavni problem.
 

Lav


Bićete veoma društveni. S lakoćom ćete prilaziti nepoznatim ljudima, tražiti savjet ili pomoć. Mogli biste ostvariti novo prijateljstvo, a sa suprotnom stranom povezaće vas slični životni pogledi. Ukoliko vam propadnu određeni planovi, nemojte se nervirati oko toga već pustite neka vas situacije vode same i uživajte u njima.
 

Djevica


Za vašu psihofizičku stabilnost bitna je ishrana. Glad ne biste smjeli zatomljivati slatkišima i kolačima. Konzumirajte što više voća i povrća i raspitajte se o rekreaciji koja bi najviše pogodovala vašem temperamentu. Posvetite malo više vremena i onima do kojih vam je najviše stalo.
 

Vaga


Ako se nađete u društvu, vodićete glavnu riječ, zabavljati druge šalama i prepričavanjem svojih životnih zgoda i nezgoda. Kućne obaveze oduzeće vam mnogo vremena – možda ćete ugostiti rodbinu. Samcima je moguće poznanstvo u okruženju u kojem se svakodnevno kreću.
 

Škorpija


Aktualizovaće se pitanje promjene ili prodaje stana, kao i nadogradnje ili širenja već postojećeg stambenog prostora. Mogući su manji radovi u kući, u čemu će vam se prijatelji naći na usluzi. Partnerovi kruti stavovi loše će djelovati na vaše samopouzdanje. Teško ćete pronalaziti zajednički jezik i rješenja.
 

Strijelac


Vaši postupci će biti puni energije i optimizma pa ćete na okolinu djelovati podsticajno. Povremeno ćete biti nedosljedni i zaboravni, ali bez neke štete. Energije ćete imati napretek pa ispunite slobodno vrijeme sportskim aktivnostima, kako ne biste postali nervozni. Ako ste sami, mogli biste se gotovo preko noći zaljubiti.
 

Jarac


Nećete priznavati polovična rješenja, a vaš borbeni stav će iznenaditi partnera. Nećete gubiti vrijeme na razmišljanja niti ćete se truditi shvatiti šta vas to podstiče na djelovanje. Prepustićete se zbivanjima spontano. Vodićete premalo računa o cijenama i mjestima na kojima kupujete, a što će imati ogroman udarac na vaš budžet.
 

Vodolija


Očekuje vas mnogo buke i gužve. Dolazak prijatelja ili rodbine primoraće vas da se pomirite s pomanjkanjem slobode kretanja, posebno ako neko kod vas prespava. Ne donosite nagle i radikalne odluke. Mogli biste previše lično shvatiti neke događaje i partnerove postupke, a koji uopšte neće biti upereni protiv vas.
 

Ribe


Nećete biti previše zainteresovani za druženja. Kontakti s osobama drugačije životne filozofije od vaše samo će vas umarati. Radije ćete se s prijateljem zabaviti kod kuće uz televizijski program nego vani, u većem društvu. Godiće vam trenuci samoće, naročito u situacijama kada ne budete raspoloženi ili će vas mučiti neki problem.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info