Dnevni horoskop za 10.08.2018.

0

Ovan


Pokušajte na minimum svesti poslovne aktivnosti, jer će vam malo toga polaziti za rukom. Izađite na kafu s prijateljima, idite u bioskop. Ako radije ostajete kod kuće, posvetite se onima koje volite. Što prije izgladite nesporazum s članom porodice – ne razmišljajte o tome ko je u pravu. Najvažnije je pokazati dobru volju.
 

Bik


Pred vama je dan ispunjen mnogobrojnim obavezama i velike su šanse da većinu njih nećete uspješno privesti kraju. Pokušajte da se ne opterećujete previše, a ponajmanje nemojte biti obeshrabreni. Da biste bili što efikasniji, nađite vremena i za odmor. Prijaće vam razgovor i druženje sa prijateljima sa kojima duže vrijeme niste u kontaktu. Nadoknadite sve što ste propustili.
 

Blizanci


Spremni ste da načinite krupan korak za vašu karijeru i promijenite radno mjesto. Već duže vrijeme osjećate nezadovoljstvo i svjesni ste da tako ne možete dalje. Potražite savjet od nekoga čije mišljenje uvažavate, a pokušajte i da se informišete kakve su vam šanse da pronađete posao u inostranstvu. Pažljivo osluškujte potrebe tržišta, ali ne zaboravite ni na sopstvene afinitete.
 

Rak


Ljubavni život će biti uzbudljiv, a za neke stabilan, zavisno od onoga čemu težite. Ukoliko postoji osoba koja vam pobuđuje maštu, a ne uživate dovoljno u njenoj blizini, okolnosti će se promijeniti. Mogla bi vam prići i početi razgovarati s vama.
 

Lav


Mogli biste biti svadljivi. Nemojte dopustiti da osjećanja ugroze vašu moć rasuđivanja. Porodični i stambeni problemi postaju sve intenzivniji, ali ćete ih uspješno riješiti. U partneru potražite oslonac i nemojte ništa odlučivati na svoju ruku. Iskoristite priliku za razgovor s osobom koja vam može dati dobar poslovni savjet.
 

Djevica


Osjećaćete se opušteno. Bićete manje opterećeni onim što dolazi i više uživati u malim, običnim stvarima. Vješto ćete držati odstojanje od nepoželjnih situacija ili ljudi. Slobodni će više izlaziti i stvoriti sebi prilike za nova poznanstva. Impresioniraćete radnu sredinu svojim elanom i pomoći onima koji malo zastajkuju.
 

Vaga


Bilo da je u pitanju posao ili ljubav, očekuju vas neobične situacije i nova iskustva u kojima ćete se odlično snalaziti. Privlačiće vas ono oko čega ćete se trebati potruditi pa ćete uživati u situacijama i zadacima koji traže domišljatost. Smisao za šalu biće vaš zaštitni znak pa ćete privlačiti pažnju gdje god se pojavite.
 

Škorpija


Ako ste na prelomnoj tački u profesionalnom životu, moguć je završni čin kojim ćete okrunisati dosadašnji rad. Sve vezano za putovanja, medije i komunikacije otvara put napretku. Rado ćete odabirati društvo ljudi koji vas nadahnjuju i dijele iste sklonosti. S partnerom ćete uspostaviti bolju komunikaciju i riješiti dileme.
 

Strijelac


Ne insistirajte tvrdoglavo na svojim stajalištima u nekim stvarima, posebno ako i sami znate da su pogrešna. Ukoliko pristanete na ustupke ili ako priznate da niste u pravu, neće vam se ništa loše dogoditi. Ono što vam treba je malo mira i mogućnost da u glavi opet prevrtite neke situacije iz prošlosti.
 

Jarac


Nerado ćete ispunjavati šefove naredbe. Preko volje ćete obavljati dosadne poslove, a rastresenost i povremeni nemar biće krivci zbog kojih ćete zametati dokumente ili zaboravljati obaviti povjerene vam zadatke. U odnosu s partnerom biće vam potrebno mnogo takta kako biste izbjegli, potencijalno neugodnu, svađu.
 

Vodolija


Rješavanje poslovnih problema pomoći će vam da sredite sebe i svoje intimne veze. Imaćete partnerovu podršku u stvarima koje su vam važne. Ako ste sami, u prijateljskom krugu postoji potencijalna simpatija. Zato, ne odbijajte pozive na zabave. Osoba za koju ste mislili da se ljuti na vas, izaći će vam ususret sa savjetom.
 

Ribe


Napišite ljubavno pismo ili pošaljite poruku osobi koju volite, a s kojom možda imate problema ili ste prekinuli vezu. Velike su šanse da dobijete povratni odgovor kakav priželjkujete. Bićete puni kreativnih ideja. Ukoliko se vraćate s puta, dobro se fokusirajte na vožnju i ne žurite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info