Dnevni horoskop za 09.08.2018.

0

Ovan


Nemojte ulaziti u svađe i izbjegavajte donošenje važnih odluka. Bićete nervozni i rastreseni, osjećaćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti poslu i obavezama. Odnosi s ukućanima biće napeti, osjećaćete da traže previše od vas ili će vam jednostavno svi ići na živce. Razgovore i važne poslove radije odgodite za sutra.
 

Bik


Projekti se ostvaruju, posao se širi ili postaje lakši. Međutim, najviše problema vas očekuje u međuljudskim odnosima, manjku porodične podrške i eventualnim finansijskim gubicima. Slobodni bi mogli naletiti na staru ljubav i shvatiti kako je u svemu još mnogo toga ostalo nedorečeno. Moguće je pomirenje i nov početak.
 

Blizanci


Ako ste u potrazi za poslom, javljajte se na oglase i samoinicijativno se obraćajte potencijalnim poslodavcima. Ostavićete odličan utisak na intervjuima. U ljubavi ćete doći u iskušenje da uradite nešto što ne biste smjeli. Često ćete se nadmetati s partnerom. Budite popustljivi čak i onda kada mislite da bi vam to moglo naštetiti.
 

Rak


Pozitivne promjene na privatnom planu posebno će zahvatiti pitanja djece, roditeljstva i ljubavi. Jedni će se zaljubiti, drugi iznenada započeti burnu vezu, a treći odlučiti na veliki korak u zajedničkom životu. Štogod bilo, nemojte se kolebati! Kontaktiraćete s velikim brojem ljudi, putovati, posjetiti neku proslavu ili svečanu večeru.
 

Lav


Pozabavićete se uređenjem vlastitog doma i prihvatiti se velikog spremanja. Ne gnjavite ukućane pretjeranim zahtjevima. Posvetite više vremena članovima uže porodice – pažnja koju im pružate izgladiće razmirice. Bićete rastreseni i nestrpljivo čekati kraj radnog vremena. Ako imate slobodno popodne, provedite ga u odmoru.
 

Djevica


Ostvarićete planove i okrenuti okolnosti u svoju korist. Bićete srećne ruke u novčanim ulaganjima i poslovnim poduhvatima. Odredićete nove životne prioritete. Nadogradite svoje znanje kroz kurs ili neki drugi vid učenja, jer će vam to pomoći u vašem daljem radu. Ako danas putujete, budite oprezni za volanom.
 

Vaga


Bićete motivisani da pokrećete stvari, da se dokazujete i pokazujete, dijelite savjete i družite se. Vaš živahan duh privlačiće udvarače i otvarati nove kombinacije, a planete vas čine zaljubljivima i okrenutima romantici. Neki od vas će na kratko putovanje ili ih čeka susret s rođakom, sestrom ili bratom.
 

Škorpija


Neočekivana dešavanja i susreti sa zanimljivim ljudima unijeće osvježenje u vašu svakodnevnicu. Mogli biste se jako zaljubiti. Neki će razmišljati o staroj ljubavi i poželjeti obnoviti svoju vezu. Preplavljeni lijepim uspomenama, bićete spremni na opraštanje. Oni koji su nedavno prekinuli vezu, danas bi je mogli obnoviti.
 

Strijelac


Tuđi problemi, dešavanja na poslu i prohtjevi bližnjih “rastezaće” vas, istovremeno, na nekoliko strana. Odredite šta vam je u određenom trenutku važnije i ponašajte se u skladu s tim. Teško ćete shvatiti šta želite i očekujete od partnera. Preispitivaćete osjećanja te pridavati preveliku važnost i najbezazlenijoj partnerovoj kritici ili propustu.
 

Jarac


Briga za posao i zarađivanje biće vaša glavna preokupacija. Organizujte se i ne ostavljate poslove za neke bolje dane, jer će vam rokovi biti prekratki. Pripazite na odnose s ljudima. Nemojte na brzinu rješavati ljubavnu situaciju, jer ćete se još više zapetljati. Osjetljivi ste pa nećete razumjeti šta vam partner pokušava reći.
 

Vodolija


Puni entuzijazma i samopouzdanja, bićete željni akcije i društvenih dešavanja. Budete li pažljivo saslušali šta ljudi oko vas govore, moći ćete prikupiti obilje zanimljivih podataka koji bi vam mogli zatrebati u bližoj budućnosti. Dobro raspoloženje povoljno će uticati na vaše zdravlje, a višak energije podstaknuti vas na bavljenje sportom.
 

Ribe


Vaše ambicije preći će granice, predrasude i nametnute okvire. Otvoriće vam se mogućnost za edukativno ili poslovno putovanje ili poznanstvo s ljudima koji često putuju. Dobro ćete se razumjeti sa suprotnim polom, pomalo flertovati, sjesti na kafu s poznatima i uživati u opuštajućim razgovorima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info