Dnevni horoskop za 05.08.2018

0

Ovan


Dan koji bi prvenstveno trebalo da iskoristite za svoj odmor, za opuštanje, za kontakte sa prijateljima i sa ljudima koji su vam bliski. Bićete više nego dobro raspoloženi i uživaćete u društvenim aktivnostima. Opustite se, zaslužili ste!
 

Bik


Ako danas morate da odete negdje, u posjetu osobama koje vam baš nisu “po volji”, trudićete se maksimalno da ovu obavezu izvrdate. Više vam prija da ste okrenuti samo sebi, ovaj dan bi najbolje bilo iskoristiti za neku masažu ili druženje sa prijateljima.
 

Blizanci


Imate toliko planova za ovaj dan da je veliko pitanje koliko ćete zaista i uspjeti da ih ostvarite. Iskreno, organizacija vam je nikakva pa bi možda bilo bolje da drugima prepustite da vas usmjere. Dobar kontakt sa društvom, dan je dobar za izlaske i nova poznanstva.
 

Rak


Vi ste danas spremni samo da se posvetite ukućanima i emotivnom partneru. Dobro ste raspoloženi, ali niste u nekom fazonu za izlaske i ludovanja. Radije biste uživali u toploj, domaćoj atmosferi. U drugom dijelu dana možete otići nakratko da se vidite sa prijateljima.
 

Lav


Emotivni partner je preuzeo na sebe da danas organizuje vaše aktivnosti. Sa zadovoljstvom ćete se prepustiti, jer vam jako prija kada vidite sa koliko se pažnje odnosi prema vama. I vi ste spremni da uzvratite na isti način, tako da je pred vama dobar i ispunjen dan.
 

Djevica


S jedne strane, najviše vas interesuje emotivni segment ili eventualno druženje sa prijateljima. S druge, morate odraditi neke obaveze koje ste obećali. Trudićete se da maksimalno brzo završite sve ono što imate da biste mogli da se opustite i uživate.
 

Vaga


Ni sami ne znate šta hoćete. Čas biste najradije ostali kod kuće i uživali u kontaktu sa članovima porodice, čas biste odgovorili na pozive prijatelja i zaputili se u neki provod. Dok vi odlučite šta ćete, može i cijeli dan proći… Potrudite se da budete malo odlučniji. Ako pitate – birajte provod!
 

Škorpija


Moja kućica – moja slobodica! Tako danas funkcionišu Škorpije, koje su odlučile da svoje vrijeme posvete isključivo sebi, svojim ukućanima i uživanjima sa njima. Možda ćete eventualno pozvati i emotivnog partnera ili prijatelja da vam se pridruži.
 

Strijelac


Danas vas mjesto ne drži ni dva minuta. Doduše, nećete cijeli dan provesti u nekim zabavnim aktivnostima, ima tu i nekih sitnica koje morate završiti, a koje ste odlagali do posljednjeg mogućeg momenta. Dosta komunikacije, dosta pokreta, dosta zanimljivih susreta tokom ovog dana.
 

Jarac


Danas bi vam najviše odgovaralo da se prvenstveno dobro odmorite. Ono što će vam takođe prijati jeste da pozovete na ručak emotivnog partnera ili prijatelja ili da se pak zajednički zaputite ka nekom obližnjem restoranu u kojem ćete moći da se opustite i uživate.
 

Vodolija


Danas prosto ne znate šta ćete prije. Toliko toga biste htjeli da završite, sa toliko ljudi da se vidite, da prosto ne znate kako ćete uspjeti sve da postignete. U svakom slučaju, odlično ste raspoloženi i prija vam kontakt sa drugim ljudima.
 

Ribe


Vama su misli danas usmjerene isključivo ka emotivnom partneru. Ako niste uspjeli da se dogovorite i vidite tokom ovog dana, bićete neraspoloženi i skloni da se povučete i osamite. Na svu sreću pa vaši prijatelji neće dozvoliti da budete statični – prihvatite poziv za izlazak!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info