Ovan: Mjesečni horoskop za AVGUST 2018. godine

0

Posao. Vaš vladar, Mars, 2. avgusta pravi kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju finansija. Kako je Mars retrogradan, potrebno je da se usmjerite ka rješavanju zaostalih finansijskih obaveza, posebno prema saradnicima i dobavljačima. Neplaćene obaveze i neprispjela potraživanja mogu neočekivano da vas zakoče u razvoju planova i nanesu vam gubitke.

Trigon Venere sa Marsom, 8. avgusta, donosi vam poboljšanja na polju saradnje i poslovnih partnerstava. Venera će praviti kvadrat sa Saturnom, koji je vladar vašeg polja posla i karijere, što će vam donijeti nove izazove koji mogu da budu odskočna daska za vaš uspon u karijeri, ali će zahtijevati od vas ulaganje velikih i dugoročnih napora. Neće vam biti lako da se izborite sa preprekama.

13. avgusta se Mars vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla. Neophodno je da obratite pažnju na ranije započete, a odložene ili nedovršene radne obaveze i projekte. U protivnom ćete imati zastoje na polju posla.

Merkur će krenuti direktno, 19. avgusta, što će vam omogućiti da se malo opustite i da poboljšate komunikaciju sa poslovnim partnerima i klijentima. Sunce će ući u znak Djevice i vaše polje usluga 23. avgusta. Pružiće vam se mogućnosti da pokažete svoju vještinu i rukovodeće sposobnosti, a to će vam donijeti i više stabilnosti u poslovanju i uspjeh koji ćete moći na duži rok da održavate.

Sunce će 26. avgusta praviti trigon sa Saturnom, što vam pruža mogućnost ostvarenja napretka u karijeri. Uvećaćete svoju zaradu. Mars će krenuti direktno već sljedećeg dana, 27. avgusta, pa ćete moći da lakše i efikasnije obavljate sve rutinske poslove, kao i da započnete nove.

Ljubav. Ako ste u vezi, razmislite zašto je vaš partner povučen i zašto djeluje napeto. Sjetićete se kako ste obećali nešto što ste propustili da ispunite. Na vašu sreću, Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće trigon sa vašim vladarom Marsom, što će pojačati strasti između vas i voljene osobe. Potrudite se da više vremena provodite zajedno i imate više intimnih trenutaka.

Najviše neslaganja ćete imati u vezi zajedničkih ciljeva. To bi moglo izazvati česte rasprave sa povišenim tenzijama. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi. Kako uspijete da se dogovorite oko nečega i postignete kompromis, ubrzo nakon toga ćete se sporječkati oko nekog novog plana. Vaša komunikacija će biti dinamična, ali ćete nalaziti zajednička rješenja.

Ako ste slobodni, odlučićete na početku mjeseca da očitate lekciju jednoj osobi koja se prema vama ponaša uobraženo i sa visine. Kada je spustite na zemlju, između vas dvoje će se pojaviti simpatija i bićete spremni na avanturu.

Vas će ponijeti takmičarski duh i potreba da se dokažete, a vašeg nesuđenog partnera će ponijeti strasti. Mada nećete biti spremni da uđete u vezu, započećete slobodnu i neobaveznu vezu koja će biti promjenjiva i nestabilna. Male su šanse da sa tom osobom ostanete u vezi.

Zdravlje. U prvoj dekadi avgusta će vam biti potrebno više kretanja. Provodite više vremena na suncu, ali u popodnevnim satima kada je pogodno za sunčanje. Potrebno vam je više vremena u prirodi na čistom vazduhu.

U drugoj polovini avgusta bićete podložni slabijoj cirkulaciji i urogenitalnim tegobama. Praktikujte fizičke vježbe koje će vas održavati u dobroj kondiciji.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info