Lav: Mjesečni horoskop za AVGUST 2018. godine

0

Posao. Mars će 2. avgusta praviti kvadrat sa Uranom, koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Suočićete se sa neočekivanim sukobom u interesima u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, što će otežati vašu saradnju i dovesti u pitanje ostvarenje planiranih ciljeva. Na nesuglasice ćete nailaziti i u odnosima sa nadređenima.

7. avgusta, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere, ulazi u znak Vage i vaše polje komunikacija. Kako je Venera u Vagi u sjedištu i snažna, pokazivaćete više ljubaznosti i samouvjerenosti u odnosima sa sagovornicima i pojačaćete vaše napore u pregovorima oko predstojećih poslovnih projekata. Uspjećete da prevaziđete neslaganja sa poslovnim partnerima i pojačaće se vaša popularnost na polju javnosti, zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem donijeće vam uspješan početak novog projekta nakon dužeg zastoja i prepreka koje ste morali da rješavate.

Venera će 10. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, koji se nalazi u vašem polju usluga. Teškoće vas očekuju u razvoju dugoročnih poslova. Nailazićete na nezadovoljne klijente, što će vas primorati da nešto promijenite u svom načinu poslovanja. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno pa ćete imati više mogućnosti da se dokažete i poboljšate svoje vještine.

23. avgusta Sunce ulazi u znak Djevice i vaše polje novca, odakle će narednih dana praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Bićete u mogućnosti da ostvarite vanrednu zaradu i uvećate saldo na svom računu. Tokovi novca će se odvijati stabilnije. To će vam omogućiti da smanjite svoja dugovanja i da investirate u nove projekte, što će vam se isplatiti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Mars, koji se kreće retrogradno u vašem polju ljubavi, praviće na početku avgusta kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati iznenadne nesuglasice i svađe sa emotivnim partnerom. Konflikt će nastati zbog nepopustljivosti i vas i vašeg partnera. Na ovo će se nadovezati i nesuglasice sa članovima uže porodice. Budite spremni na kompromis i izbjegavajte svađe.

Biće potrebno da uložite dosta strpljenja i dobre volje kako biste ublažili nezadovoljstvo osoba koje su vam bliske. One će imati utisak da ih zapostavljate. S druge strane, vi ćete osjećati da se trudite oko njh. U trećoj dekadi avgusta Mars će krenuti direktno i oslobodiće vas opterećenja na polju ljubavi. Vaši odnosi sa partnerom će početi da se popravljaju.

Ako ste slobodni, početkom avgusta ćete biti haotični i brzo ćete mijenjati mišljenja i odluke. Prvo će vas privući neko ko je različit u odnosu na većinu koje poznajete, ali ćete otkriti da je previše poseban i da vam to ne prija.

U drugoj dekadi mjeseca prići će vam neko ko će vam biti na prvi pogled zanimljiv, ali nećete htjeti da se olako upuštate u avanturu. Više će vas interesovati mogućnost da sa tom osobom započnete vezu ako se ispostavi da vam za to odgovara. Počećete da izlazite zajedno.

Zdravlje. Bićete izloženi pojačanim naporima pa je važno da svoje obaveze rasporedite tako da vam ostane dovoljno vremena za odmor i relaksaciju. Biće vam osjetljiva koža pa je važno da izbjegavate duži boravak na suncu.

Ubodi insekata mogu takođe da izazovu smetnje. Koristite sredstva ta zaštitu. Stariji Lavovi mogu osjećati bolove u zglobovima i koljenima.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info