Djevica: Mjesečni horoskop za AVGUST 2018. godine

0

Posao. Početak avgusta vam donosi nesuglasice sa radnim kolegama, nestrpljive i nervozne klijente, kao i haotičnu situaciju u radnom okruženju, što će biti prouzrokovano kvadratom Marsa sa Uranom. Potrudite se da više pažnje posvetite zaostalim poslovnim obavezama, kako biste doveli stvari u red.

9. avgusta će Merkur, koji vlada vašim poljem posla i karijere, praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Imaćete plodne uvide u dešavanja koja se odvijaju u vašem radnom okruženju i postaće vam jasno ko spletkari sa ciljem da se dokopa vašeg radnog mjesta kao i ko vam je tajni neprijatelj. Umjećete da doskočite konkurenciji i da odete korak naprijed, što će uvećati vaš profit.

11. avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u poslovnim pregovorima u vezi finansija. Druga strana neće prihvatiti vaše prijedloge i insistiraće da dobije veći dio zarade. Pregovori mogu da se završe neuspješno. 18. avgusta Merkur će praviti sekstil sa Venerom, nakon čega će narednog dana da krene direktno. Novac koji dugo čekate biće uplaćen na vaš račun.

Jupiter će 19. avgusta praviti trigon sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da sklopite novi poslovni ugovor koji bi mogao da vam donese, u narednom periodu, veliki profit. Započećete i jedno novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati plodno i korisno. 23. avgusta će Sunce ući u vaš znak i praviće trigon sa Uranom i Saturnom narednih dana. Ostvarićete stabilno poslovanje i neočekivano uvećanu zaradu. Uspjeh ćete postići u dugoročnim i velikim poslovnim poduhvatima.

27. avgusta će Mars krenuti direktno, što će vam olakšati napredak u oblastima poslovnih usluga. Moguć napredak u karijeri.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce u prvoj dekadi avgusta pravi kvadrat sa Jupiterom, koji valada vašim poljem ljubavi. Donosi vam nesuglasice sa partnerom koji će da otkrije nešto što ste prećutali. Ako imate tajne pred partnerom, to bi moglo da unese dosta napetosti u vašu vezu. Moraćete da budete prilično uvjerljivi kako biste povratili povjerenje voljene osobe i unijeli sklad u vašu vezu.

U drugoj polovini avgusta Jupiter će praviti trigon sa Neptunom, koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će vam donijeti više harmoinije i lijepih dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i pokazivaćete više topline i nježnosti. Imaćete prijedlog za zajedničko putovanje i za više zabave, što ćete ostvariti.

Ako ste slobodni, kvadrat Venere sa Saturnom, 10. avgusta, donijeće vam razočaranje u osobu u koju ste bili zaljubljeni. Uvidjećete da se radi o nekom ko je previše emotivno hladan i zatvoren i ko nema osjećaja za vaše potrebe u ljubavi. Odustaćete od pokušaja da započnete vezu.

Nakon kraće pauze, u trećoj dekadi mjeseca, upoznaćete nekoga ko će djelovati zrelo i stabilno, a biće i emotivno prijemčiv. Počećete da se viđate i dopašće vam se kako se odnosi prema vama i kako razmišlja.

Zdravlje. Bićete podložni povredama. Pažljivo rukujte oštrim predmetima. Moguća su uganuća i istegnuća tetiva, kao i iščašenje zgloba, iznenadno, nesrećnim slučajem.

Izbjegavajte da konzumirate ledene sokove i vodu iz zamrzivača kada su velike vrućine, jer možete da prehladite grlo. Prehlada je moguća i u slučaju česte upotrebe klima uređaja.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info