Bik: Mjesečni horoskop za AVGUST 2018. godine

0

Posao. Mars, koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, praviće 2. avgusta kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. To će vam donijeti neočekivane teškoće na poslu. Na nesuglasice ćete nailaziti sa nadređenima. To će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva.

Venera, vaš vladar, ući će 8. avgusta u znak Vage, gdje je u sedištu i stabilna. Napredak ćete ostvariti na polju usluga. Trigon Venere sa Marsom donijeće vam nove prilike za uvećanje zarade. Imaćete mogućnost da ostvarite uspjeh u novim i modernim uslužnim delatnostima. 11. avgusta Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će dovesti do neslaganja sa jednim poslovnim partnerom oko raspodjele zarade od zajedničkog posla. Ako ne postignete kompromis, prekinućete saradnju, što će vam nanijeti gubitak. Merkur će krenuti direktno 19. avgusta. Uspjećete da poboljšate zaradu zahvaljujući ranijim investicijama koje će početi da donose profit.

Trigon Jupitera sa Neptunom znatno će poboljšati vaše odnose sa posovnim partnerima, a donijeće vam i veću popularnost i uspjeh na polju javnosti. Sunce će 25. i 26. avgusta praviti trigon sa Uranom, a zatim i sa Saturnom. Uspjećete da realizujete jednu novu ideju, što će vam omogućiti napredak u razvoju dugoročnih i ključnih projekata. Mars će 27. avgusta krenuti direktno. Sve ovo će vam donijeti zaradu bolju od očekivane.

Ljubav. Ako ste u vezi, nailazićete na neslaganja i neočkivane konflikte u odnosu sa voljenom osobom, na početku avgusta, zbog kvadrata Marsa, koji vlada vašim poljem ljubavi, sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. Konflikt će biti kratkotrajan, ali snažnog intenziteta. Potrebno vam je više tolerancije i razumijevanja. Uspjećete da riješite nesuglasice i poboljšate vaš odnos.

Sredinom avgusta biste mogli da odete na zajedničko putovanje. Ako ste imali to u planu pa ste odlagali iz nekog razloga, dobro bi vam došlo da se izdvojite iz svakodnevnih situacija i opustite u društvu sa voljenom osobom. Krajem mjeseca će Mars krenuti direktno, što će unijeti više dinamike i potrebe za novim zajedničkim doživljajima između vas dvoje.

Ako ste slobodni, vaš pokušaj da zavedete osobu koja vam se duže vremena dopada, završiće se neuspjehom koji će vas izbaciti iz ravnoteže i bićete skloni da napravite skandal. Otkrićete da se osoba, koja vam se sviđa, tajno viđa sa nekim. Dovešćete sebe u neprijatnu situaciju. Nakon toga ćete se povući i bićete neraspoloženi.

U drugoj polovini avgusta jedna osoba će pokušati da vas oraspoloži i oko toga će se veoma potruditi. Dopašće vam se ta osoba i počećete zajedno da izlazite.

Zdravlje. Ulazak Venere u znak Vage, gdje je stabilna i snažna, i u vaše polje zdravlja, doprinijeće jačanju vašeg imuniteta. Svakako je važno da se pripazite uboda insekata, jer mogu da izazovu alergijsku reakciju i osip na koži.

Isto vam se može dogoditi u slučaju pretjeranog izlaganja jakom suncu. Koristite kreme za sunčanje i preparate protiv komaraca za zaštitu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info