Dnevni horoskop za 24.07.2018.

0

Ovan


Dosta obaveza, ali odlična organizacija tokom ovog dana. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite neke veće greške. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite. Umijete da obuzdate nestrpljivost.
 

Bik


Potrudite se da danas maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu naruku. Pored toga, smireni ste i stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost i napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.
 

Blizanci


Jedan dosta statičan dan je pred vama. Vaši planovi jesu dosta jaki, ali trenutno imate malo mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.
 

Rak


Dan pred vama je izuzetno dobar za poslovne dogovore i za kontakt sa kolegama. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumijevanje i sklad sa voljenom osobom. Iskoristite mogućnosti da se više približite nekome ko vam je zanimljiv.
 

Lav


Dosta toga ste preuzeli na sebe i donekle se opteretili obavezama, ali ćete ipak uspijevati da se izborite sa situacijama tokom ovog dana. Dobar radni elan i fokusiranost. Ispravite neke svoje propuste i pokažite voljenoj osobi koliko je volite i poštujete.
 

Djevica


Ovaj vam dan u potpunosti odgovara, jer vam otvara mogućnosti da otpočnete sa realizacijom svojih planova. Moguće je da ćete uspostaviti kontakt sa poslovnim partnerom sa kojim ste ranije sarađivali. Sa voljenom osobom očekujte vrlo korektan odnos.
 

Vaga


Shvatate da polako ulazite u stisku sa vremenom, po nekim pitanjima, u poslovnom segmentu. Pitanje je koliko ćete uspjeti da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Sa voljenom osobom dobra komunikacija, ali uz nešto više truda.
 

Škorpija


Dan pogodan za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Lako možete doprijeti do osoba koje se mogu pokazati kao bitne za vašu poslovnu budućnost. Intenzivna razmišljanja o nekom. Moguće je da ćete se odlučiti da tu osobu pozovete na sastanak.
 

Strijelac


Danas je lako uskladiti se sa svim osobama sa kojima dolazite u kontakt u poslovnom segmentu. Lako uspijevate da postignete prave dogovore. Ispoštujte povremeno poneki prijedlog voljene osobe, pogotovo što tenzija između vas dvoje počinje da popušta.
 

Jarac


Čini vam se da na lakši način izlazite sa nekim problemima koji su vas donedavno dosta mučili. Moguće je da dobijete informacije o nekom novčanom prilivu kojem se nadate. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.
 

Vodolija


Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, dosta se stabilno odvija i možete malo da odahnete. Dan za planove i pokretanje ideja. U emotivnom segmentu – mnogo muvanja, flertovanja, kontakata sa suprotnim polom. Ipak, realizacija je dosta slaba.
 

Ribe


Danas je pravi trenutak da se bacite u akciju i pokrenete ono što vam je važno. Imaćete dobre poslovne, ali i emotivne kontakte. Bitno je samo da budete aktivni. Nesigurnost koja se povremeno javlja, zbog nekih partnerovih postupaka, je prolazna.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info