Dnevni horoskop za 22.07.2018.

0

Ovan


Nemate ama baš nikakvog razloga da upadate u neka razmišljanja i da se povučete u sebe. Umjesto toga, pravac na neki susret sa prijateljima, koji vam i te kako mogu uljepšati ovaj dan. Potrebno vam je da budete okruženi ljudima koji vas vole i cijene.
 

Bik


Danas je jako naglašeno vaše polje javnosti, kontakata sa drugima. Bilo bi dobro da posvetite vrijeme onima sa kojima se niste vidjeli duže vrijeme, da obnovite komunikaciju i drugarstvo. Kontakti sa suprotnim polom se mogu pokazati kao vrlo inspirativni. Dobro raspoloženje.
 

Blizanci


Danas ćete željeti da provedete veći dio vremena van kuće, ali vas kontakti sa porodicom i neke obaveze koje imate prema njima mogu djelimično zakočiti. Ipak, jedan dio dana izdvojte za kontakt sa ljudima koji vam donose veliko raspoloženje i zadovoljstvo.
 

Rak


Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara, čini da ste raspoloženi za kontakt sa drugima, ali i da ste puni planova i ideja kako da provedete slobodno vrijeme. Najbolje ćete se osjećati ako sa grupom prijatelja zajedno izađete. Flertovanje, dobro raspoloženje.
 

Lav


Osjećate veliku želju da napravite neke značajne promjene u svojim porodičnim relacijama i pokušaćete da poboljšate situaciju i ispravite eventualne greške i propuste prema ljudima koje volite. Odlično raspoloženje, entuzijazam, duhovitost.
 

Djevica


Naglašeno polje pokreta, komunikacije, dogovora, danas će baciti fokus na ljude koje volite. Spremni ste da im se posvetite pa čak i da neke svoje obaveze gurnete na stranu, da biste proveli više vremena sa njima. Mogućnost za izlazak sa voljenom osobom ili simpatijom.
 

Vaga


Ne morate baš i danas razmišljati o obavezama koje niste završili. Bolje je da se okrenete svojim prijateljima koji nestrpljivo očekuju da vas vide. Neophodno je da se promrdate – izađite sa društvom. Odlično ćete se provesti. Dan se još može pokazati kao dobar za vas.
 

Škorpija


Škorpije danas žele da uživaju. Jednostavno, danas nećete da razmišljate o ozbiljnim stvarima, o problemima, o teškoćama – želite da budete u dobrom društvu, okruženi nekim veselim i nasmijanim licima. A o svemu onome što vas opterećuje, razmišljaćete drugi put.
 

Strijelac


Strijelci danas mogu biti u velikom iskušenju da se zavuku u kuću i da ne maknu odatle. Ovo dolazi u obzir jedino ako imate namjeru da pozovete prijatelje ili neke drage osobe da vam se pridruže. Nemojte biti sami, potrebno vam je da budete okruženi ljudima.
 

Jarac


Na koju ćete vi tačno stranu od tih pet koje ste isplanirali, to ćete tek vidjeti. U nekom momentu ćete shvatiti da su vaši planovi za ovaj dan bili previše ambiciozni i da ne postoji šansa da ostvarite sve. Moraćete drugačije da se organizujete.
 

Vodolija


Ako već idete u neki provod, izlazak, nemojte se opterećivati nekim nebitnim sitnicama. Na prvom mjestu bi trebalo da vam bude da se opustite i rasteretite, jer ste previše dugo “stisnuti”. Gledajte na život sa neke malo ljepše i vedrije strane.
 

Ribe


Tranzitni Mjesec je danas u vašem polju planova i vi biste da ga maksimalno iskoristite. U suštini, hoćete na jedno dvanaest strana odjednom ako je to ikako moguće. U svakom slučaju, raspoloženje vam je više nego dobro i šta god da odlučite i gdje god da odete, provešćete se odlično.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info