Dnevni horoskop za 21.07.2018.

0

Ovan


Imaćete sreće u kupovini. Bilo da je u pitanju odjeća, knjige ili tehničke stvari, kupićete kvalitetnu robu vrlo povoljno. Mnogima će dan proteći u užurbanom ritmu. Ako imate mnogo rodbine, nastojaćete većinu njih posjetiti, obići ili barem čuti telefonom. Ako se nađete u društvu, neko će vam diskretno naslutiti da mu se sviđate.
 

Bik


Dan vam donosi mnogo lijepih trenutaka, stoga ga nemojte provesti u kući. Krenite u šetnju, bioskop ili na kafu s prijateljima. Godiće vam bilo kakva promjena ili društvena akcija. Slobodne će privući osoba o kojoj drugi imaju loše mišljenje. Ali, to vas neće od nje odvratiti. Štaviše, još više ćete se zainteresovati.
 

Blizanci


Nemojte se baviti zamornim temama, jer će vas iscrpiti i psihički oslabiti. Ako osjetite nervozu odmah nakon buđenja, učinite sve da vas niko ne ometa pri jutarnjem ispijanju kafe. Za promjenu, budite malo sebični i mislite na sebe. Ako vam se danas ništa ne radi, neka na tome i ostane, makar vam bližnji na tome zamjerili.
 

Rak


Duh ravnopravnosti i partnerstva oživjeće vaš bračni odnos. Zajedničkim snagama obavljaćete kućanske poslove, a mnogi će se baviti i istim hobijima i slobodnim aktivnostima. Slobodni će pažnju usmjeriti na društveni život. Vrijeme provedeno s prijateljima ili ulazak u novo društvo omogućiće da se dobro zabavite.
 

Lav


Izbjegavajte tešku hranu, više spavajte i više se krećite. Iako ste u dobroj formi, živci su vam prilično tanki. Ljubavne veze nagrizaće nepovjerenje, dijelom i zbog nekih neriješenih situacija iz vaše ili partnerove prošlosti. Predugo prešućujete ono što vas smeta i izbjegavate razgovor u četiri oka u strahu pred istinom.
 

Djevica


Vicevima i šalama uveseljavaćete druge i činiti sve kako biste im uljepšali dan. Zahvaljujući intuiciji, dolazićete do zanimljivih saznanja i uvida u situacije i odnose. Privlačiće vas sve što je neobično i što iziskuje istraživanje i otkrivanje. Mnogo ćete vremena provoditi na internetu u potrazi za željenim informacijama.
 

Vaga


Mučiće vas slaba koncentracija i pospanost. Zaboravljaćete dogovore, a mogli biste zametnuti ili izgubiti vrijedan predmet ili dragu uspomenu. Krivićete druge za svoje propuste. Razgovor s roditeljima okončaćete svađom ako ne uvažite njihova mišljenja. Tjeraćete inat i ponašati se prevrtljivo.
 

Škorpija


Željni ste uzbuđenja i zabave pa ćete biti organizator izlazaka te omiljeni u krugu prijatelja. Kućna atmosfera će vas stiskati u uske okvire pa ćete jedva čekati da ispratite goste ili završite s kućanskim obavezama. Različit pristup odgoju djece mogao bi biti povod svađe s partnerom, ali u pozadini se kriju dublji razlozi vašeg neslaganja.
 

Strijelac


Vaša snažna osjećanja iziskivaće pravilnu kontrolu i usmjeravanje. Bićete skloni trošenju vremena i energije na brojne, različite aktivnosti. Slobodni se mogu naći u centru ljubavne avanture koja bi mogla ostaviti značajnijeg traga. Bićete skloni pretjerivanju, bilo da je riječ o zabavama, hrani, piću ili flertu.
 

Jarac


Pronaći ćete način da se kreativno izrazite. Maštovitim prepravkama i vještim improvizacijama svom domu ćete udahnuti originalnost, ali i svoju ličnost. Više vremena i energije uložićete u odnos s partnerom, povesti otvorene razgovore ili se naći na pragu novih odluka. Pokušaj zbližavanja s osobom koja vam se sviđa biće uspješan.
 

Vodolija


Komunikacija s ukućanima biće otežana pa ćete se najugodnije osjećati u samoći. Nerviraće vas njihovi zahtjevi, a i kućne obaveze biće vam mrske. Nerazumijevanje i drugačiji pogledi na život pridonijeće zahlađenju odnosa s partnerom. Moraćete se prilagoditi, više popuštati i prihvatiti partnera s njegovim nesavršenostima.
 

Ribe


U jutarnjim satima mogli biste biti mrzovoljni, ali prema kraju dana vaše uskovitlane emocije će se stabilizovati. Nećete imati ni trenutka odmora, a odmor vam neće ni trebati. Prionućete na dovršavanje obaveza i pokretanje novih aktivnosti. Mnoge razmirice i nesporazumi s partnerom počeće popuštati. Okolina će osjećati vaš optimizam pa će se rado zadržavati u vašem društvu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info