Dnevni horoskop za 20.07.2018.

0

Ovan


Obratite pažnju na kontakt sa kolegama, posebno ako ste imali nekih trzavica. Ako se malo potrudite, možete popraviti neke odnose u većoj mjeri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smiješi avantura.
 

Bik


Energija ovog dana vam vrlo odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to. Neki put je samo mali kontakt sa simpatijom dovoljan da se osjećate više nego dobro.
 

Blizanci


Neke svoje planove ste uspjeli da ostvarite i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz razmišljanje, ali i komunikaciju sa drugima, pronađete rješenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.
 

Rak


Pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste stabilni pa prihvatite odobravanja i zasluge koje vam drugi upućuju. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada. Ipak, čekate njen potez, jer ste sami pomalo nesigurni.
 

Lav


Niste raspoloženi da se bakćete previše komplikovanim stvarima pa zahtjevnije obaveze ostavljate za neki bolji trenutak. Mogućnost priliva ili dodatnog posla. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu, a danas vam se mogu ukazati velike prilike baš za to.
 

Djevica


Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara i spremni ste da “zapnete”, kada su poslovne obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj mjeri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vrijeme privlači pažnju.
 

Vaga


Danas na lak način možete završiti sve ono što vas okupira i opterećuje. Imate podršku od autoriteta. Danas se otvaraju i neke zanimljive poslovne ponude. U emotivnom segmentu slijede vam lijepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na izlazak. Doduše, možda sa prijateljem ili kolegom.
 

Škorpija


Na pravi način komunicirate sa poslovnim partnerima i zato nije ni čudo što danas postoje šanse da završite jedan poslovni projekat ili dobijete novu ponudu. Nerazumijevanje sa nekim ko vam je jako blizak ili vam se potajno dopada može vas, jednim dijelom dana, uznemiriti.
 

Strijelac


Dobra posvećenost poslovnim obavezama. S druge strane, umijete da na pravi način predstavite sebe pa je i te kako moguće da vam danas bude ponuđeno nešto što vam može donijeti finansijsku korist. Ljubav danas funkcioniše bez ikakvih prepreka. Možete donekle da odahnete.
 

Jarac


Vjerovatno ćete danas imati više volje i podsticaja da radite. Bolju komunikaciju imate sa saradnicima pa ćete danas funkcionisati skladnije. Čekaju vas lijepi emotivni trenuci, naročito ako imate partnera. Ako ste usamljeni, iznenadni poziv za izlazak ili kontakt od simpatije u popodnevnim satima.
 

Vodolija


Neke izvanredne prilike se danas mogu otvoriti pred vama. Ako budete previše razmišljali, možete sami sebe zablokirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom, ali i mogućnosti za mnogo flertovanja i dobrog raspoloženja.
 

Ribe


Period velikih poslovnih aktivnosti. Odlično za svaku vrstu komunikacije pa ugovorite bitne susrete tokom ovog dana. Takođe, mogućnosti za finansijske prilive od dodatnih angažmana. Neko pokazuje naklonost i želju da vas bolje upozna. Ne sputavajte sebe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info