Dnevni horoskop za 18.07.2018.

0

Ovan


Danas možete dobiti zanimljive poslovne prijedloge o kojima bi vrijedilo razmisliti. Neko vam nudi svoju pomoć ili uslugu. Možete riješiti neki manji finansijski problem. Osoba iz vašeg neposrednog okruženja pokazuje veliku inicijativu da vas osvoji. U emotivnim vezama – dosta dobra situacija.
 

Bik


Suviše opterećujete sebe razmišljanjima o preprekama umjesto da svoju kreativnost upotrijebite u pokušajima da pronađete rješenje. Možete se posavjetovati i sa nekim koga smatrate autoritetom. Bolji i skladniji odnosi sa ukućanima. Slobodnima lako flertovanje.
 

Blizanci


Imate dosta važan razgovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom i drma vas nervoza. Nesigurni ste kako da nastupite. Potrebno je da se malo opustite. Voljena osoba je neraspoložena i potrebno joj je vaše prisustvo i razumijevanje. Ne zanemarujte je i ne izvlačite se na manjak vremena.
 

Rak


Moraćete da se dosta ozbiljno pripremite za poslovne kontakte ili obaveze koje imate tokom današnjeg dana. Dan će se pokazati kao naporan, ali plodonosan po vas. Kontakt sa voljenom osobom je danas prisniji nego inače. Mnogo lakše razumijete jedno drugo. Obostrana pažnja ne izostaje.
 

Lav


Odličan je trenutak da nešto, što već danima razvlačite od poslovnih obaveza, konačno i privedete kraju. Biće vam doduše naporno, jer niste raspoloženi za posao, ali makar pokušajte. Nezadovoljstvo emotivnim životom, bez obzira da li ste trenutno solo ili imate voljenu osobu kraj sebe. Nešto fali.
 

Djevica


Pokušavaćete da uklopite obaveze koje imate, ali to neće ići onako lako kao što ste zamišljali, jer će vam nedostajati vremena da biste mogli opušteno da funkcionišete. Najbitnije vam je da trenutno imate nešto bolju komunikaciju sa voljenom osobom. Makar je tu koliki toliki mir.
 

Vaga


Neko će vam izaći u susret ili učiniti uslugu koja i nije baš mala. Zapamtite i budite spremni da i vi ovoj osobi izađete u susret kada i ako joj to bude potrebno. Komunikacija sa voljenom osobom jednostavno ne funkcioniše. Mnogo bolje se “kopčate” sa prijateljima.
 

Škorpija


Jako naglašena posvećenost radnim zadacima i obavezama. Niste u nekom bajnom raspoloženju, ali ono što se mora uraditi – mora se. Dosta distanciran i hladan odnos sa emotivnim partnerom. Sada vam je prioritet na poslovnom i finansijskom segmentu.
 

Strijelac


Dosta toga možete završiti danas, jer ste posvećeni, a i naglašena je i odgovornost i spremnost da prionete i na najkomplikovanije zadatke. Prija vam ovaj dan. Planovi sa emotivnim partnerom danas se odvijaju bez nekih velikih problema i teškoća. Opuštenost.
 

Jarac


Nadate se nekim finansijskim prilivima, ali vijesti koje dolaze do vas i nisu naročito obećavajuće. Generalno – morate da čekate i da se posvetite standardnim obavezama. Razmišljanje o jednoj osobi, ali se još uvijek ustručavate da se pokrenete i otvorite prema njoj.
 

Vodolija


Dan odličan za bilo kakvu vrstu komunikacije – u dogovorima je više razumijevanja. U dobrom ste raspoloženju i širite pozitivnu energiju oko sebe. Osoba koja vas privlači je više aktivna prema vama, ali vi još uvijek oklijevate da se postavite otvorenije prema njoj.
 

Ribe


Odlične poslovne ponude i šanse danas se mogu otvoriti pred vama. Nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima, neko očekuje vaš odgovor što prije. Emotivni segment baš i ne funkcioniše, vjerovatno vi i voljena osoba ne možete da se uklopite što se susreta tiče.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info