Dnevni horoskop za 16.07.2018.

0

Ovan


Možda je vaša impulsivnost i nervoza djelimično kriva za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. Teško ćete se fokusirati na obaveze, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Postavljate se posesivno prema voljenoj osobi.
 

Bik


Planovi su danas podložni promjenama pa se nemojte čvrsto vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti izbačeni iz takta nekim neočekivanim dešavanjima. Teško uklapanje, što se vremena tiče, sa emotivnim partnerom. Emotivniji ste nego inače.
 

Blizanci


Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega pa se potrudite da imate danas dobru i korektnu komunikaciju sa njima, mada će to biti dosta zahtjevno i teško. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner vam ne poklanja dovoljno pažnje.
 

Rak


Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan je pred vama. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vrijeme. U ljubavi se previše opterećujete partnerovom vjernošću, a smeta vam kada on funkcioniše na isti način.
 

Lav


Može doći do promjena u dogovorima. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima, iako vam to nimalo ne odgovara. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i nešto vezano za bitna dokumenta. U ljubavi – danas uglavnom ravna linija. Niste u nekom raspoloženju.
 

Djevica


Dosta ste fokusirani na obaveze koje imate tokom ovog dana, ali to ne znači da ćete ih obaviti bez distrakcije i nervoze. Mogućnost neočekivane ponude je pred vama. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.
 

Vaga


Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju danas. Dosta sitnih obaveza – rješavajte ih na vrijeme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.
 

Škorpija


Ovaj dan donijeće vam dosta intenzivnu komunikaciju i pomalo nervoze u kolegijalnom segmentu. Neke stvari, koje već dugo prećutkujete, sada ćete se konačno odvažiti i da kažete. Jednostavno – više ne želite da ćutite i prelazite preko nekih stvari. Emotivno – solidno, ali bez pravog žara.
 

Strijelac


Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promjene koje se danas dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju poslovnih obaveza. Kolege koje su vam obećale pomoć, mogu vas ostaviti na cjedilu. Potreban vam je mir u odnosu sa voljenom osobom, ali njega trenutno nema.
 

Jarac


Dosta naporan prvi dio dana, povremeno tenzija, najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa poslovnim saradnicima i kolegama. Dobar je momenat da primijetite koliko jedna osoba pokušava da dopre do vas. U postojećim relacijama – nervoza.
 

Vodolija


Morate se prilagoditi ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite dio svojih planova, ali će se to pokazati kao dosta naporan zadatak. Nerazumijevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret. Sitnija rasprava sa voljenom osobom je u najavi.
 

Ribe


Poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog pretjeranih zahtjeva od strane onih sa kojima radite ili njihovog prevelikog sitničarenja. Osjećate promjenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvijek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info