Dnevni horoskop za 11.07.2018.

0

Ovan


Iako će tokom ovog dana napetost prosto “visiti u vazduhu”, kada je poslovni segment u pitanju, ipak je ovo izuzetno povoljan trenutak u kojem možete napraviti značajne kontakte. Dobar odnos sa autoritetima, koji vas podržavaju. Odnos sa voljenom osobom postaje sve bolji.
 

Bik


Možete uraditi mnogo više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima će biti prisutni. U emotivnom segmentu tačno znate šta je ono što želite i u potpunosti ste posvećeni odnosu sa partnerom ili sa nekim ko vam je privlačan.
 

Blizanci


Danas će biti prisutne promjene u planovima, jer će malo toga funkcionisati na onaj način na koji biste vi to željeli. Pripremite se za prepreke i blokade u odnosu sa sagovornicima. Ne pokrećite teške teme u komunikaciji sa voljenom osobom. Samo uživajte u susretu sa njom.
 

Rak


Odličan je momenat da završite sa nekim poslovnim projektom ili obavezom. U kontaktu sa kolegama i sagovornicima sada možete voditi glavnu riječ. Imate dovoljno samopouzdanja. Dan pred vama može vam donijeti novo poznanstvo ili intenzivniji kontakt sa osobom koja vam je simpatija.
 

Lav


Danas ste nekako u raskoraku sa vremenom. Ili završavate u posljednjem trenutku ili ćete imati manja kašnjenja. Imate osjećaj da se tempo dešavanja oko vas sve više ubrzava. Ne budite prezahtjevni ili predominantni u kontaktu sa osobom koju volite.
 

Djevica


Ne vidite neke stvari jasno i na pravi način pa bi bilo najpametnije ne donositi zaključke naprečac ili bitne odluke. Bolje se usmjerite na obaveze koje još uvijek niste završili. Emotivni partner vam jako nedostaje i potrebno vam je njegovo prisustvo.
 

Vaga


Danas dolazite u kontakt sa ljudima koji vas non stop požuruju ili koje nikako ne uspijevate da “uhvatite” makar na par minuta da biste se dogovorili sa njima oko nastavka rada. Trudite se, ali imate osjećaj da vam situacija izmiče iz ruku. U emotivnom segmentu – rasterećenje i veća bliskost sa partnerom.
 

Škorpija


Današnji dan vam u potpunosti ide naruku, iako ćete morati da na brzinu završavate neke stvari, za koje ste smatrali da imate dovoljno vremena. Ipak, ovo vas neće poremetiti niti uticati na kvalitet vašeg rada. Emotivni partner se trudi oko vas, što vam izuzetno prija i godi.
 

Strijelac


Priveli ste kraju nešto što vas je dosta opterećivalo i osjećate iscrpljenost, ali i veliko zadovoljstvo što možete da stavite tačku na ovo i okrenete se drugim obavezama. Smatrate da voljena osoba suviše pretjeruje po nekim pitanjima i pokušavate da joj skrenete pažnju na to.
 

Jarac


U pravom ste “radnom raspoloženju”, od ranog jutra. Ništa vam nije teško, a i okolnosti vam idu naruku i pomažu da brže dođete do ostvarenja i rezultata. Dobri odnosi u kolektivu. Čeznete za više vremena sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se opustite i rasteretite.
 

Vodolija


Uspijevate da uhvatite pravi tempo od samog početka rada. Pozitivne informacije donose vam poboljšanje raspoloženja i veći elan prilikom obavljanja dnevnih aktivnosti. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – vratićete se na neke “stare teme”.
 

Ribe


I te kako vam prija podrška ili pomoć osobe koju doživljavate kao autoritet. Drago vam je što ste se pred nekim ljudima pokazali kao odgovorna i vrijedna osoba. Intenzivan kontakt sa nekim ko vam je vrlo drag. Mogućnost izlaska.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info