Dnevni horoskop za 08.07.2018.

0

Ovan


Potrudite se da provedete dan sa voljenom osobom ili se angažujte oko simpatije. Bićete jako zadovoljni dešavanjima koja pokrenete. Po pitanju finansija budite malo oprezniji – danas lako trošite novac pa u kupovinu ponesite manje sume.
 

Bik


Tranzitni Mjesec u vašem polju ličnosti daje vam jedno dobro raspoloženje, ali i pravu odmjerenost i osjećaj za trenutak. Možete danas napraviti velike pomake, naročito u odnosima sa osobama koje su vam bitne, jer umijete da se postavite na pravi način.
 

Blizanci


Lako je danas doći do rješenja, naročito za probleme u emotivnom segmentu. Lako možete pokrenuti voljenu osobu, razgovarati sa njom, naći načine da i sebi i drugoj strani maksimalno uljepšate ovaj dan. Pokušajte da se opustite i da uživate.
 

Rak


Trazitni Mjesec u vašem polju prijatelja, provoda, zabave, najviše će vas tokom dana vući u kontakte sa društvom. Neki od vas će organizovati neko dešavanje kod svoje kuće i prijateljima prirediti zabavu i dobre momente. Baš onako kao što vi znate.
 

Lav


Umjećete danas da pronađete pravi način da nekim osobama koje vas interesuju, ili pak emotivnom partneru, priđete i ostvarite dobar kontakt i komunikaciju. Mogućnost zanimljivih susreta pa svakako iskoristite dan za izlazak i druženje.
 

Djevica


Tranzitni Mjesec u polju planova daje vam šansu da ostvarite nešto o čemu ste danima razmišljali. Odlično ćete biti raspoloženi tokom cijelog dana i ovo vrijeme biste trebali da iskoristite i da maksimalno pokrenete i popravite odnos sa voljenom osobom.
 

Vaga


Danas biste mogli da napravite neke promjene u odnosu sa voljenom osobom. Pravi je momenat da se poradi na komunikaciji, da se neka pitanja riješe i unese dobra atmosfera u odnos. Okrenite se jedno drugom, čekaju vas zanimljivi momenti,ali i velika strast.
 

Škorpija


Tranzitni Mjesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali i ljudi sa kojima dolazite u kontakt, daje vam danas veliku priliku da odnose, koji su vam bitni, sredite. To će povremeno biti zahtjevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspješno.
 

Strijelac


Ne dozvolite nekim povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lijep dan koji je pred vama. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu i sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima i članovima porodice.
 

Jarac


Ovo može biti skoro pa savršen dan za vas. Tranzitni Mjesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja i životnih radosti donijeće vam podsticajne momente i dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost i energiju svoje ličnosti.
 

Vodolija


Polje doma i porodice je naglašeno tranzitnim Mjesecom i danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti velike pozitivne promjene ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.
 

Ribe


Polje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini, naglašeno je tranzitnim Mjesecom pa ćete danas imati potrebu da kažete sve ono što želite ili što vas muči. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info