Dnevni horoskop za 06.07.2018.

0

Ovan


Danas sa kolegama možete pokrenuti neka pitanja ili obaveze koje su ostale nezavršene u prethodnom periodu. Usmjerite se na sve ono što se vezuje za dogovore, za papire, za arhiviranje dokumenata. Odnos sa voljenom osobom vam danas ne daje nikakav poseban podsticaj.
 

Bik


U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Da se ne lažemo – vi ćete jednim dijelom biti krivi za trenutnu situaciju i to najviše zbog svoje tvrdoglavosti i ubijeđenosti da ste potpuno u pravu. Preispitajte neke svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osjećate.
 

Blizanci


Danas zaista imate posla preko glave, a situacije koje non stop “iskaču” su prilično komplikovane i zahtjevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rješenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.
 

Rak


Danas je potrebno malo strpljenja da biste u nekim razgovorima došli do rješenja. Ne odustajte ako na početku sve krene loše ili ako bude izgledalo da nema dogovora. Ne sjedite kod kuće, obavezno izađite ili u neki šoping ili u izlazak sa prijateljima.
 

Lav


Trebalo bi da iskoristite ovaj dan da se ozbiljnije posvetite pitanjima koja su, zasad, u nekoj formi zastoja. Moguć je priliv manje sume. Skladna komunikacija sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neke sitnice nerviraju.
 

Djevica


Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već veliko pitanje, mada izgleda da ćete malo toga uspjeti da završite. Pokušajte da se malo bolje organizujete. Osjećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.
 

Vaga


Moraćete danas da promijenite svoj pristup nekim osobama, jer je teško da ćete uspjeti da napravite dogovor. Neko vam postavlja suviše velike zahtjeve, vi pokušavate da ostvarite kompromis, ali to ne funkcioniše. U emotivnom segmentu – previše se opterećujete nekim situacijama sa partnerom.
 

Škorpija


Imate više nego jaku podršku nekih osoba u svom poslovnom okruženju i danas biste mogli da pokušate da napravite neki konkretniji pomak u situacijama koje su vam bitne. Nemojte previše čekati. Više vam prija društvo prijatelja, jer vas voljena osoba opterećuje svojim postupcima.
 

Strijelac


Neke osobe, na koje ste računali, danas vas mogu ostaviti na cjedilu. Vodite računa kome dajete svoje povjerenje. Ograničenost kratkim rokovima vas tjera na veliku žurbu. U emotivnom segmentu, partner se zainatio po nekim pitanjima. Ipak, možete ostvariti kompromis ukoliko se potrudite.
 

Jarac


Tvrdoglavi ste se i nemate namjeru da odustanete od nekih svojih stavova ili od pitanja koja ste pokrenuli. Primjedbe drugih sada se samo odbijaju od vas. U emotivnom segmentu – momenat je da saslušate šta voljena osoba ima da vam kaže.
 

Vodolija


Više ćete se danas usmjeriti na svoje privatne obaveze, a vrijeme provedeno na poslu će vam uglavnom proći u obavljanju nekih standardnih, dnevnih obaveza. U emotivnom segmentu, smatrate da se partner neprimjereno ponaša ili da suviše insistira na nekim svojim stavovima.
 

Ribe


Uz velike napore i mnogo strpljenja uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite ili da pokrenete jedan poslovni dogovor. U emotivnom segmentu postoje velike šanse da sa voljenom osobom danas razgovarate o nekim stvarima koje su vam bitne.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info