H&M: 5 najljepših haljina za ovo ljeto

0

Kao što je to slučaj svake ljetne sezone, tako i ove, najpopularniji švedski brend, H&M, pobrinuo se da izgledamo veoma moderno, privlačno i apsolutno prekrasno. Upravo sljedećih pet haljina veoma su atraktivne i privlačne, a možete ih nositi tokom cijele ljetne sezone.

Maksi haljina na preklop


Postoji li išta udobnije, tokom ljetne seznone, od maksi haljine? Da, postoji – maksi haljina na preklop! Upravo jedan od najvećih trendova ovog ljeta, maksi haljina na preklop odgovara baš svakoj figuri, a osim što je veoma udobna i privlačna, ona vam pomaže i da vizuelno izgledate više i vitkije.

Haljina sa podesivim strukom


Ovdje je riječ o haljinama ravnog kroja koje već imaju tanki kaiš “utkan” u sam model haljine, a koji veoma lako možete podešavati po želji. Veoma svestrana i jako funkcionalna, ovo je haljina koja odgovara svim prilikama, idealna je za duge vrele ljetne dane (ali i za večeri), a veoma lako je možete uvrstiti u svakondnevni stajling, od poslovnih prilika do večernjih izlazaka.

Haljina za svečane prilike


Sigurno postoji bar jedna svečana prilika na kojoj ćete se pojaviti ovog ljeta, a jedan od najjednostavnijih i najprivlačnijih komada garderobe, koje možete nositi u takvim prilikama, svakako je haljina. Birajte model čija dužina seže do pola lista, koji se blago širi od struka ka kraju (što stvara udobnu lepršavost modela), a kada je riječ o dekolteu, jedino je potrebno paziti na sljedeće: dame sa većim poprsjem, što MANJI dekolte (jer vam sigurno nije cilj da izgledate vulgarno), dok se damama sa manjim grudima preporučuje nešto dublji dekolte.

Haljina na kopčanje


Jedan od najvećih ljetnih favorita, a s pravom možemo reći i najpopularniji model ovog ljeta, haljina na kopčanje idealna je za sve neobavezne, ali i malo svečanije prilike. Veoma privlačna, jednostavna, a opet jako funkcionalna i efektna, veoma lako je možete kombinovati sa raznim asesoarima, a što se tiče obuće, možete uraditi ovo: birajte ravne sandale ili papuče ukoliko idete na kafu sa prijateljicama ili u neobaveznu šetnju ili šoping, dok za nešto formalnije prigode najbolje je da ovaj model haljine kombinujete sa klasičnim sandalama na petu ili modele sa blok petom.

Midi haljina na preklop


Počeli smo sa preklopom pa ćemo tako i završiti, ali sada je riječ o nešto kraćem modelu haljine. Tačnije, midi haljini na preklop, koja je idealna baš za sve prilike, od posla do večernjih izlazaka, ljetnih šetnji i šopinga do izleta i piknika. Njena dužina vam “dozvoljava” da je nosite u svim prilikama, a diskretni dekolte samo dodatno pojačava pomenutu tvrdnju. Pored toga, ona poboljšava i efekat privlačnosti i seksipila, a midi haljinu najbolje je kombinovati sa klasičnim salonkama, klasičnim sandalama na petu (koje imaju kaišiće oko gležnjeva) ili sandalama sa blok petom.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: