MODA: Evo koji trendovi su hit ovog ljeta!

0

Sljedeći trendovi su veoma privlačni te ih može “iznijeti” zaista svaka žena.

Suknja na preklop


Suknja je komad garderobe koji je jedan od najvećih ljetnih hitova, a ovog ljeta, model koji prednjači u odnosu na druge, je suknja na preklop. Veoma ženstvena i privlačna, možete je nositi gotovo u svim prilikama, ali i kombinovati sa raznovrsnim modelima majica, košulja i bluza.

Bijela majica


Veoma jednostavna, a opet veoma efektna, klasična bijela majica često je i komad garderobe kojem ne pridajemo toliko važnosti. Međutim, ovog ljeta jedan je od najpopularnijih komada garderobe, prvenstveno zbog svoje jednostavnosti i svestranosti, a možete je kombinovati (bukvalno) sa svim drugim komadima garderobe.

Voćni dezen


Ananas, breskva, lubenica ili neka druga voćka? Da, obožavamo ih u svakom slučaju, a posebno ukoliko obogate neki komad garderobe. Voćni dezen ultra je popularan ovog ljeta, a od svih prednjače komadi garderobe na kojima se nalaze višnje. Bilo da birate košulje, bluze ili haljine sa pomenutim dezenom, veoma lako ih možete nositi u svakodnevnim prilikama.

Sandale boje kože


Od dnevnih do večernjih varijanti, od svečanih preko poslovnih do opuštenih kombinacija, sandale boje kože apsolutni su hit ovog ljeta. Najbolje od svega jeste to što se slažu sa svim drugim bojama (imajući u vidu da je riječ o neutralnoj nijansi), a još bolje od toga je činjenica da vam upravo one mogu pomoći da vizuelno izgledate više.

Haljina na kopčanje


Nema potrebe da ponavljamo kako je haljina najženstveniji komad garderobe na svijetu, ali ima potrebe da napomenemo kako je ove ljetne sezone najpopularniji model haljina na kopčanje. Veoma udobna i moderna, možete je nositi u svim prilikama (naravno, potrebno je obratiti pažnju na dužinu) i izgledaćete veoma upečatljivo i privlačno.

Boje citrusa


Mandarina, limun, narandža ili limeta – birajte onu koja vam je najprivlačnija. Jedno je sigurno – sa nijansama citrusnog voća sigurno ne možete pogriješiti ove ljetne sezone, jer su ultra popularne. Bilo da se odlučite za komad garderobe ili asesoare u ovim optimističnim i privlačnim nijansama, sigurno će vas svi primijetiti, gdje god da se pojavite.

Cvjetni dezen


Naravno, navikli smo da nam tokom ljetne sezone cvjetni dezen izbija u prvi plan, a tako je i ovog ljeta. Međutim, ono što je drugačije jeste da je ove sezone ultra popularan sitniji cvjetni dezen, a koji možete pronaći na raznim modelima košulja, majica, haljina ili čak šorceva.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info