Dnevni horoskop za 01.07.2018.

0

Ovan


Dan će krenuti pomalo “mutno” i statično – okupiraće vas neka, ne toliko dobra, razmišljanja i možete sami sebe smoriti. No, ovo je kratkotrajno – ostatak dana vam donosi jedno dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte.
 

Bik


Dobro raspoloženje i veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za društvo i susrete sa vašim prijateljima. Možete povremeno biti malo nervozni zbog nekih sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se već tokom dana pozitivno riješiti.
 

Blizanci


Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali za ovaj dan ipak morati da promijenite. Doći će do nekih preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.
 

Rak


Vjerovatno ćete se probuditi u nekom poluromantičnom raspoloženju, željni da svoje vrijeme podijelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.
 

Lav


Jake strasti su tokom cijelog dana aktivne kod vas – vjerovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu koja vam je bukvalno “ušla pod kožu”. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti susret sa njom. Svoje ostalo slobodno vrijeme posvetite odmoru, uživanju i opuštanju.
 

Djevica


Razmišljanje o voljenoj osobi ili o nekome s kim ste u prethodnim danima ostvarili jak erotski kontakt, natjeraće vas i danas na akciju. Želite da svoje slobodno vrijeme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje i prijatelje.
 

Vaga


Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete prvenstveno sebi. Idite sa prijateljima, opustite se, kupite sebi neku svjetlucavu sitnicu, idite kod frizera ili kozmetičara. A kada budete “tip top”, onda se aktivirajte i u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.
 

Škorpija


Tokom ovog dana naglašena je potreba za zabavom i opuštanjem pa makar i u krugu doma. Zaista ćete željeti da svoje vrijeme podijelite sa osobama koje su vam bitne. Izađite negdje zajedno, provedite divne momente u opuštenoj atmosferi.
 

Strijelac


Potrudite se da makar jedan dio dana provedete u okruženju najbližih članova porodice i da im posvetite svoje vrijeme i pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite. Ili prijateljima.
 

Jarac


Budite danas u pokretu, organizujte za sebe i za drage ljude lijepe i opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete riješiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.
 

Vodolija


Danas samo nemojte dozvoliti da vas prijepodnevni umor i neka forma učmalosti u potpunosti obuzmu pa da dan provedete “zatvoreni” u kuću. Mjesec u vašem polju ličnosti govori o tome da biste trebali da se aktivirate i potražite zabavu. Sa partnerom ili sa prijateljima.
 

Ribe


Malo ste promjenjivog raspoloženja tokom prijepodneva i, u takvim okolnostima, najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da izađete iz kuće i podijelite neke lijepe trenutke sa osobama koje volite. Idite u kupovinu, u neku šetnju, provedite vrijeme na svježem vazduhu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info