Dnevni horoskop za 30.06.2018.

0

Ovan


Jedna osoba vam nudi svoju pomoć, ali vi niste sigurni koji su njeni motivi i oklijevaćete da li da prihvatite. Mogućnost da neplanirano potrošite veću sumu novca. Osoba iz prošlosti je ponovo uzdrmala vaš svijet. Ukoliko ste zauzeti, može doći čak i do tajnog susreta.
 

Bik


Ponuda u tajnosti koja je vrlo primamljiva, ali niste sigurni da li je ispravna i povoljna po vas. Pokušajte da ne odlučujete na brzinu. U emotivnom segmentu, u mogućnosti ste da se ponovo susretnete sa bivšim partnerom. Vjerovatno nećete moći da odolite.
 

Blizanci


Partner će biti pun inicijative i ideja koje će podsticati vaše dobro raspoloženje. Otvorenije će vam pričati o sebi, čak i neke stvari koje je dugo držao potisnutima. No nemojte mu zamjeriti što vam to nije rekao ranije. Pojedinci, čija vam je podrška nedostajala, napokon će stati na vašu stranu i pomoći vam.
 

Rak


Osjećaćete da ste na prekretnici i razmišljati o promjeni posla ili finansijskom osamostaljivanju. U odličnom ste razdoblju za takve odluke, ali ipak dva puta razmislite. Neko će vam se požaliti na svoju lošu novčanu situaciju pa ćete učiniti sve da toj osobi pomognete. Ljubavnom životu udahnite malo više uzbuđenja i dramatike.
 

Lav


Zbog slabe koncentracije teže ćete se usredotočiti na obaveze. Zaboravljaćete dogovore i obećanja pa će se neki ljudi ljutiti na vas. Nedostajaće vam strpljenja u ljubavnim odnosima. Očekivaćete partnerovu potpunu predanost i razumijevanje, a ako to izostane, posumnjaćete u njegovu vjernost. Pretjerivaćete.
 

Djevica


Ne propuštajte da danas obavite ono što imate od obaveza, jer je više nego izvijesno da bi vam to u kraćem narednom periodu moglo donijeti poslovnu problematiku. Jake strasti prema jednoj osobi i vjerovatno je da ćete se prepustiti i uletiti u avanturu.
 

Vaga


Ne odgađajte ono što možete odmah obaviti, jer je šteta ne djelovati u danu u kojem imate veliku planetarnu podršku. Ukoliko želite da nekoga uvjerite u nešto, sve će se odvijati bez teškoća. Krasiće vas odlična koncentracija i verbalna vještina. Neke će nepravde biti ispravljene, a nesporazumi, posebno ljubavni, biti riješeni.
 

Škorpija


Nemojte se opteretiti s previše obaveza, jer nećete imati mira ni slobodnog vremena. Bićete izloženi nerazumijevanju saradnika i stranki, a i sami ćete iskazivati brzopletost i nestrpljivost u ključnim trenucima. Strastveni zagrljaji neće biti dovoljni za rješavanje nesuglasica s voljenim – potrebno je i razgovarati.
 

Strijelac


Nepogrešivo ćete zapažati sve detalje i nijanse partnerovog ponašanja. Stoga će svaki razgovor usmjeren ka rješavanju ljubavnih problema dati dobre rezultate. Pripremite se na ugodna druženja. Iako će pozivi za izlazak pljuštati sa svih strana, drugi će imati utisak da uspijevate biti odjednom na više mjesta.
 

Jarac


U odličnoj ste formi pa se posvetite aktivnostima koje iziskuju izdržljivost i snagu. Da su vaši savjeti i prijedlozi zlata vrijedni, uvjerićete se kad osoba od koje ste to najmanje očekivali, pokaže koliko vas cijeni. Ne uzimajte k srcu partnerove postupke i izgovorene riječi – do vas mu je stalo više nego što se čini.
 

Vodolija


Znatiželja će vas podsticati da upoznajete nove ljude i razgovarate s nepoznatima. Drugi će vas doživljavati druželjubivom osobom pa će se prijateljski i ljubavni kontakti odvijati neometano. Iako će se planovi ostvarivati sporije nego što biste htjeli, privremene odgode nisu razlog za nerviranje.
 

Ribe


Sposobnost da pročitate tuđe misli i predvidite razvoj situacije pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Moguće su dobre vijesti vezane za nasljedstvo, zajam, pozajmicu. Obratite pažnju na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, počnite sa dijetom. Manje boravite u zatvorenom prostoru.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info