Dnevni horoskop za 29.06.2018.

0

Ovan


Odlična energija – pravi ste vođa i inicijator u poslovnom segmentu. Lako ćete uspjeti da pokrenete druge na akciju, a vaše ideje i rješenja danas lako mogu naći put do zainteresovanih. Uživaćete da provedete vrijeme u društvu prijatelja, a može “pasti” i jedno fino novo poznanstvo.
 

Bik


Istina je da ste pomalo zabrinuti kako će se dalje odvijati neke poslovne situacije, ali ne želite da odustanete od onoga što ste pokrenuli. Daćete sve od sebe da vaši projekti uspiju. Dan savršen za druženje, za lijepo i opušteno provedeno vrijeme sa prijateljima ili voljenom osobom.
 

Blizanci


Dobro ste raspoloženi, aktivni, pravite super atmosferu među kolegama, ali to ne znači da ćete sjediti besposleni –ovaj dan vam donosi čak i elan za posao. Kako dan bude odmicao, osjećaćete se sve bolje – pravi je trenutak da pokušate da konačno osvojite tu simpatiju!
 

Rak


Ovaj dan donosi užurbanost, ali istovremeno i jednu lijepu i pozitivnu energiju. Istina je da ćete imati osjećaj da sve završavate u posljednjem trenutku, ali bitno je da završite, zar ne? Sa voljenom osobom se opustite, razmirice i brige sklonite negdje na stranu.
 

Lav


Smatrate da je neko od kolega uzeo sebi malo više za pravo i potrudićete se da ovo fino, ali odlučno sasiječete u korijenu. Pravi je momenat da pokrenete komunikaciju poslovne, ali i emotivne prirode. Ne čekajte da se stvari dese same od sebe.
 

Djevica


U pravom trenutku, neke informacije, vijesti ili papiri koje ste očekivali, stižu do vas. Sada je pravi trenutak da počnete da razrađujete ono što ste započeli. Dan je savršen da “ispeglate” neke probleme kojih je u proteklom periodu bilo između vas i voljene osobe.
 

Vaga


Imaćete sreće u svemu što pokrenete danas, iako će na samom početku biti nekih zastoja ili sitnijih problema. No, poenta je ne odustati na prvim preprekama. Takođe, dan dobar za zaradu. Emotivno – previše očekujete od voljene osobe.
 

Škorpija


Smirili ste se po nekim pitanjima, našli ste dovoljno snage u sebi i sada krećete u napad. Znate tačno šta morate uraditi i nemate namjeru da odustanete od onoga što ste započeli. Dobra komunikacija sa suprotnim polom, mada ćete vjerovatno više vremena posvetiti svojim prijateljima.
 

Strijelac


Posvetite više pažnje porodici. Ako između vas ima neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, izbjegavajući svađe. Mjesečev položaj pojačaće agresivnost i mogućnost, ne baš ugodnih, rasprava. Kontrolišite postupke, nastojte ne kasniti na posao i dogovore. Neko će vas optužiti da ga ogovarate iza leđa.
 

Jarac


Istina je da poslovne obaveze danas nekako dolaze “u talasima”, ali uspijevate da ih držite pod kontrolom. Odlična komunikacija sa nadređenima i mogli biste zatražiti uslugu ili slobodan dan. Sa emotivnim partnerom se danas može doći do rješenja za neke problematične situacije.
 

Vodolija


Danas vam stoji ne samo dobro raspoloženje, već i mogućnosti da u komunikaciji sa drugima prosto zablistate. Ne čekajte da se drugi pokrenu prema vama, vi napravite prvi korak. U emotivnom segmentu – izađite, upoznaćete nove, zanimljive osobe.
 

Ribe


U super ste raspoloženju, napravili ste odlične planove i oni se za sada ostvaruju bez ikakvih problema. Neko vam pomaže i podržava vas u onome što ste pokrenuli. Obavezno napravite neki plan za izlazak ili veče kod kuće sa voljenom osobom. Dobra atmosfera i razumijevanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info