Večeras: Pun Mjesec u znaku Jarca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Vratite se u svojim mislima na ono što vam se dešavalo početkom godine. Kako vam je bilo mentalno? Na kojoj tački ste stajali profesionalno? Kakvo je bilo stanje u vašem porodičnom i ličnom životu? Kakva je situacija bila sa vezama i prijateljstvima?

Razmislite o energetskom prostoru u kojem ste se nalazili početkom godine i znajte da će ovaj puni Mjesec biti finalna kulminacija svih energija. Sve ono što je trebalo da naučite od početka godine ili na čemu je trebalo da radite, sada se pomijera i raščišćava, a kako biste mogli da krenete dalje i da se penjete više.

Junski puni Mjesec pada u znak Jarca, a epiteti koji ga najbolje opisuju su: stabilnost, prizemljenost i marljivost, a upravo to je i potrebno da prihvatite i prigrlite pod njegovom energijom.

Jarac je predstavljen planinskom kozom. Ukoliko ste ikada vidjeli ovu životinju, onda vam je jasno koliko se visoko ona može popeti i stajati na veoma strmim padinama, dok savršeno održava ravnotežu. Ovo je dobra analogija za energiju Jarca. Može se reći kako je pomenuto pouzdan znak da je ovu energiju veoma teško izbaciti iz ravnoteže. Ona se ogleda u tome da ostanete prizemljeni i ukorijenjeni u ono što jeste, a kako biste mogli da dostignete visoke ciljeve i stignete do vrha vaše sopstvene planine.

Ovaj puni Mjesec će nas kupati u snažnoj i odlučnoj energiji Jarca, a što će nam pomoći da pronađemo sopstvenu snagu i odlučnost za napretkom. Bićemo podsjećeni na ličnu sposobnost “penjanja”, čak i kada je život izuzetno težak.

Energija ovog punog Mjeseca veoma je snažna i teška. Međutim, ona će nas podsjetiti i da možemo postići bilo šta i da možemo prebroditi bilo šta. Potrebno je samo da vjerujemo u sebe i da vjerujemo u našu sposobnost uspjeha.

Sve lekcije koje je trebalo da savladamo u proteklih par mjeseci, sada će nam biti servirane tako da se možemo pozabaviti njima jednom zauvijek. Nema bježanja tokom ovog punog Mjeseca. Potrebno je da se suočimo sa problemima i moramo biti spremni da se suočimo sa svim lekcijama koje nam Univerzum šalje. Naravno, ovo može biti pomalo zastrašujuće i aktivirati uznemirujuće energije, ali ponekad moramo osjećati strah i djelovati i u takvim situacijama.

Ponekad je potrebno da se izborimo sa svime što nas zaustavlja i povlači unazad te pronaći hrabrost bez obzira na sve. Sve ima rješenje i sve ima završetak, a sve što je potrebno jeste da vjerujemo u to i spoznamo kako se odlična rješenja već rađaju te da samo hodamo ka njima.


Bez obzira na ono što može isplivati na površinu tokom ovog punog Mjeseca, nemojte biti očajni ili obeshrabreni. Vaša marljivost će se dugoročno isplatiti te je potrebno da budete motivisani i znajte da je to jedini način. Jednom kada ova energija počne da se stišava i kako se budemo približavali pomračenju Sunca u julu, osjećaćemo se mnogo lakše vezano za pravac na kojem smo. Zasad je potrebno vjerovati kako je sve sasvim dobro.

Ovaj puni Mjesec nam se dešava tek par dana nakon što je Mars ušao u retrogradni hod. Upravo ova pojava će usporiti svu energiju te će pojačati efekte ovog punog Mjeseca. Bićemo primorani da pažljivo sagledamo stvari i da ulazimo u veoma sitne detalje.

Iako Marsov retrogradni hod intenzivira ovaj puni Mjesec, on nam i kupuje vrijeme i pomaže nam da vidimo puteve kojima je potrebno krenuti kako bismo se pomjerili naprijed i stigli tamo gdje želimo da budemo. Marsov retrogradni hod će nam dozvoliti da budemo strpljivi i služiće kao dobar podsjetnik da se ne mora sve uvijek riješiti odmah.

Prizemljenost i prisutnost, tokom ovog punog Mjeseca, pomoći će nam da se lakše krećemo kroz energije. Korak po korak, trenutak za trenutkom, jedini su načini da ostanemo smireni i pribrani kada stvari postanu teške. Sveukupno gledano, intenzitet energije ovog punog Mjeseca pomoći će nam da završimo sve lekcije na kojima smo radili posljednjih nekoliko mjeseci.

Sada smo svi na ispitu, a Univerzum će se pobrinuti da ga položimo sa najboljom ocjenom. Ukoliko se susretnete sa bilo kakvim izazovima tokom ovog punog Mjeseca, zapamtite da rješenje uvijek postoji, a što više vjerujete sebi i mislite “hladne glave”, lakše će vam biti da prebrodite sve izazove.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: