Dnevni horoskop za 28.06.2018.

0

Ovan


Odlično uspijevate da se organizujete i raspodijelite svoje obaveze. Istina je da je u poslovnom segmentu prisutna mala nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prijepodnevnih sati. Imate inicijativu i inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.
 

Bik


Iako možda to niste očekivali, dan će biti dosta napet i ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da “natovari” na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite i to najbolje u društvu prijatelja, u pozitivnoj atmosferi i izlasku.
 

Blizanci


Iako ćete zbog nekih situacija u poslovnom segmentu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste željeli – veliki usponi i padovi u raspoloženju.
 

Rak


Iako uz više truda nego inače, uspijevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas malo nervirati neki postupci kolega, ali ćete moći da pređete preko ovoga. U popodnevnim satima je naglašen umor i istrošenost i vjerovatno će vam najviše prijati da ostanete kod kuće.
 

Lav


Dan odličan da polako privodite kraju neke poslovne projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Kolege su spremne da vam izađu u susret po nekim pitanjima. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju i primjećujete da ste u centru pažnje.
 

Djevica


Dan kada biste trebali da zatvorite jedno poglavlje u poslovnom segmentu i počnete da razmišljate o novim poslovnim obavezama i projektima. Vaši planovi za izlazak ili zajednički provedeno vrijeme sa voljenom osobom, mogu se izjaloviti zbog obostranog umora ili previše obaveza.
 

Vaga


Dobro raspoloženje, prava energija i uglavnom ćete tokom ovog dana uspijevati da bez problema obavite sve poslove koje imate. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.
 

Škorpija


Iako ste vi tokom cijelog dana dosta nervozni i napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak i kvalitet kontakta sa poslovnim partnerima i saradnicima. Nervoza dolazi od osjećaja velikog nezadovoljstva – imate osjećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.
 

Strijelac


Danas uspijevate da nađete prave sagovornike – osobe sa kojima možete podijeliti svoje ideje i prijedloge i koje su spremne da vas saslušaju ili podrže. Sa onima sa kojima ne možete odmah pronaći zajednički jezik, ni ne širite priču. U emotivnom segmentu – strasno veče je pred vama.
 

Jarac


Primjećivaćete širinu u vlastitom načinu razmišljanja i više ulagati u lični razvoj. Opuštenost će pozitivno uticati na vaš izgled i osigurati vam nove ljubavne prilike. Neki poslovi biće povezani s prijateljima, a radna atmosfera pozitivna. Na poslu ćete ostvariti povlastice, zahvaljujući utisku koji ostavljate.
 

Vodolija


Danas će vam ići od ruke svakodnevne obaveze, ono u čemu uživate ili kontakti sa ljudima koji vam prijaju i u čijem prisustvu ste uvijek raspoloženi. Sve ono što je van ovih okvira, vjerovatno će vam prilično teško padati. Dan izvrstan za komunikaciju sa suprotnim polom.
 

Ribe


Kako vam dan ne donosi veće i značajnije promjene, slobodno vrijeme ćete najradije provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će možda imati drugačije potrebe od vaših pa će vas poželjeti samo za sebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info