Ribe: Mjesečni horoskop za JULI 2018. godine

0

Posao. Sunce pravi 5. jula trigon sa Jupiterom, koji vlada vašim poljem posla i karijere, a koji prolazi kroz vaše polje putovanja. Prva dekada jula vam je zbog toga pogodna za odlazak na godišnji odmor i za putovanje u inostranstvo.

U slučaju da ne planirate odmor u ovom mjesecu, opozicija Merkura sa Marsom vas upozorava da se čuvate spletki, jer ćete biti na meti nedobronamjernih osoba koje žele da vas glasinama, koje će širiti, kompromituju i dođu na vaše radno mjesto. Imaćete napete odnose sa nadređenima.

10. jula će Venera ući u znak Djevice, gdje je slaba. Kako će Venera ujedno biti u vašem polju javnosti, budite pažljivi u javnim nastupima i obratite više pažnje poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti opoziciju sa Plutonom, što će se nepovoljno odraziti na vaše saradničke odnose. U slučaju raskida sa jednim saradnikom, možete pretrpiti gubitke. Izbjegavajte rizične poteze na finansijskom polju i ne ulazite u poslove u kojima nemate dovoljno iskustva.

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da učvrstite saradničke odnose, kao i da ostvarite napredak u svim poslovima koji se obavljaju timski. 22. jula ća Venera praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam donijeti mogućnost za napredak u karijeri. Opozicija Venere sa Neptunom, 24. jula, donosi vam teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom i moglo bi doći do raskida partnerstva.

Merkur će 26. jula krenuti retrogradno. Bićete zaokupljeni nastojanjima da poboljšate vaše poslovne usluge i da rješavate zastoje na koje ćete nailaziti u tom dijelu posla.

Ljubav. Ako ste u vezi, prva dekada jula će biti za vas stresna, jer nećete uspjeti da se složite sa voljenom osobom oko zajedničkih planova. Najviše nesuglasica možete imati ako planirate odlazak na zajedničko putovanje. Jedino je moguće da potražite zajednički prihvatljivo rješenje. Izbjegavajte laži i skrivanje istine, kao i da vašem partneru bilo šta radite nekorektno iza leđa.

Uspjećete da riješite nesuglasice i da vašu vezu dovedete u potreban sklad do sredine mjeseca. Imaćete više vremena za druženje sa zajedničkim prijateljima, kao i za razne druge društvene aktivnosti koje će vam ispuniti vrijeme. 26. jula će Merkur krenuti retrogradno. Biće potrebno da poradite na onome što duže vrijeme stvara nesklad u vašoj emotivnoj vezi.

Ako ste slobodni, početkom jula ćete biti skloni da često mijenjate raspoloženje. Na prvi pogled ćete biti skloni da se nekom osobom oduševite i poželite nešto više, da biste nakon kraćeg vremena primijetili nešto što vam ne odgovara u njenom ponašanju, držanju i razočarali se.

U drugoj polovini jula ćete upoznati nekog s kim ćete naći dosta zajedničkih interesovanja. Možete dobiti i poziv na zajedničko putovanje. Krajem mjeseca pozvaće vas bivši partner sa prijedlogom da se vidite.

Zdravlje. U prvoj dekadi jula bićete puni energije i svakodnevno u pokretu. Prijaće vam da se bavite sportom, svakodnevnom šetnjom, da odete povremeno na plivanje, čak i na planinarenje, a dobro bi vam došla i vožnja bicikla ili rolera, s vremena na vrijeme.

U drugoj polovini jula bićete osjetljivijeg zdravlja. Variraće vam krvni pritisak i imaćete osjetljivu probavu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo:

Nastavi na minimagazin.info