Rak: Mjesečni horoskop za JULI 2018. godine

0

Posao. Sunce, koje prolazi kroz vaš znak, praviće 5. jula trigon sa Jupiterom. Doći će do izražaja vaša kreativnost, što će vam omogućiti da se probijete i ostvarite napredak u razvoju aktuelnih projekata. Ispoljićete autoritet i rukovodeće sposobnosti, što će učvrstiti vaše poslovne odnose. Opozicija Merkura sa Marsom će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Izbjegavajte ishitrene poteze na polju novca.

Zbog neizmirenih dugovanja, dolazićete u napete i neprijatne situacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrebno je da se potrudite da postignete kompromis i dogovor. 10. jula Venera ulazi u znak Djevice i vaše polje komunikacije. Kako je Venera u padu u Djevici, moraćete da uložite više truda u poslovne pregovore i da se posvetite detaljima kada bilo šta dogovarate.

12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom, što će dovesti do komplikacija u odnosima sa poslovnim partnerima. Moglo bi da dođe i do raskida jedne saradnje, a to će vam nanijeti gubitke. Potrudite se da učvrstite odnose sa dugogodišnjim partnerima.

Venera će 22. jula praviti trigon sa Jupiterom. Iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti na polju novca. Isplatiće vam se ulazak u rizik, ali samo ako je u razumnoj mjeri. Imaćete dobar osjećaj za investicije. Obratite više pažnje na odnose sa saradnicima, jer ćete na tom polju imati neočekivane teškoće.

26. jula će Merkur krenuti retogradno u vašem polju novca, što vam signalizira da je vrijeme da se posvetite rješavanju zaostalih dugovanja i drugih neriješenih finansijskih pitanja. 27. jula će Sunce praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Kako je Mars retrogradan i prolazi kroz vaše polje platnog prometa, to će ukazati na slabiji obrt novca i naglašava još veću opreznost u finansijskim transakcijama.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera ulazi u znak Djevice 10. jula i pravi sekstil sa Suncem, što ukazuje na podršku i pomoć partnera sa kojim ste u vezi. Pored toga, Jupiter kreće direktno i pravi trigon sa Suncem, što bi još više moglo da učvrsti odnos sa partnerom. Moći ćete da se oslonite na partnera da će vas podržati u ostvarenju želja. Ostvarićete i jedan zajednički plan.

Druga polovina jula donijeće vam više mogućnosti da ispunite zajedničko vrijeme sa partnerom zadovoljstvom, zabavom i prijatnom komunikacijom. Sekstil Venere sa Jupiterom, 22. jula, omogućiće vam ostvarenje nečega što od ranije priželjkujete, ali za šta niste imali mogućnosti. Vaš partner će umjeti da vas prijatno iznenadi i ostvariće vam jednu želju.

Ako ste slobodni, u vaš život bi mogao iznenada da uleti ekscentrični partner, jer 12.jula Venera u Djevici pravi trigon sa Uranom u Biku, što znači da ćete imati lijepu avanturu od koje ne treba očekivati ništa ozbiljnije.

Mada će trajati relativno kratko, avantura u koju uđete biće ispunjena pojačanim strastima, novim i zanimljivim iskustvima i zabavom. Prepustićete se partneru i iz te veze ćete uspjeti da izvučete najbolje što možete. Moguće je zajedničko putovanje koje će vam ostati u lijepom sjećanju.

Zdravlje. Tokom jula će vaše zdravlje biti bolje u odnosu na prethodni period. Jupiter, koji vlada vašim poljem zdravlja, će krenuti direktno 10. jula, što će doniheti porast vašeg imuniteta.

Dobro bi vam došlo da odete na odmor u drugoj polovini jula. Preporučuje vam se boravak na moru, jer će vam morska voda blagotvorno uticati na organizam.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info