Dnevni horoskop za 27.06.2018.

0

Ovan


Malo nervoze od ranih jutarnjih sati, čisto da vas ubrza i da učini da ne drijemate na poslu… Kada se prođu ove prve jutarnje “nepogode”, ostatak dana je izuzetno dobar. Jedna osoba iz prošlosti vas može u potpunosti iznenaditi svojim pojavljivanjem ili inicijativom.
 

Bik


Morate da požurite da biste realizovali svoje planove. Okolnosti vam baš i ne idu naruku, jer je obaveza više nego inače, a ni sa kolegama baš nemate potpuno razumijevanje i sklad. U odnosu sa voljenom osobom – vrijeme je da konačno prevaziđete neke trzavice u komunikaciji.
 

Blizanci


Velika energija i usmjerenost, želja da što prije pokrenete nešto što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Pojedine kolege vas umaraju jednim te istim praznim pričama. Jake emocije i strast – bilo bi dobro da sa voljenom osobom pokrenete neke lijepe zajedničke momente.
 

Rak


Neke situacije se razvlače i “vuku” i već počinjete da se nervirate što se ne pokreću u onom pravcu koji očekujete. Nervoza stoji i u kontaktu sa nadređenim osobama. Biće potrebno mnogo usaglašavanja da biste uspjeli da se po nekim planovima uskladite sa voljenom osobom.
 

Lav


Neko bi rekao da su vam “oči gladne” i da ste zagrizli preveliki zalogaj, ali vi to tako ne mislite i nastavljate da se u poslovnom segmentu borite za ono što želite. Dobre šanse za uspjeh stoje. Raspoloženost i flertovanje na poslu. Lako ostvarujete i nova poznanstva.
 

Djevica


U odličnom ste radnom elanu i uglavnom će vam danas sve ići lako od ruke. Prijatno ćete biti iznenađeni i nekim pohvalama na svoj račun, vjerovatno od strane saradnika ili poslovnih partnera. Emotivnom partneru je potrebno više podrške sa vaše strane.
 

Vaga


Energija ovog dana vam i ne prija u potpunosti, jer previše toga morate uraditi, a nekako brzo gubite snagu i elan za posao. Nemojte se rasipati na sto strana, odredite prioritete. Dogovori sa emotivnim partnerom se uglavnom vezuju za dom ili neku kraću posjetu zajedničkim prijateljima.
 

Škorpija


Veoma ste se brinuli oko završetka nekih poslovnih obaveza i malo je reći da će vam laknuti kada ovo privedete kraju. Neko vam nudi dodatni poslovni angažman ili kratkotrajni poslić. Odgovara vam da se u tišini i izolovanosti svog doma posvetite voljenoj osobi.
 

Strijelac


Iako će poslovni segment danas zahtijevati da mu se posvetite u potpunosti, a povremeno ćete se bojati da li ćete sve uspjeti da završite na vrijeme, ipak ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni. Emotivno – malo nervoze, jer teško usklađujete svoje obaveze i imate malo vremena za voljenu osobu.
 

Jarac


Neko bi rekao da ste previše obaveza preuzeli na sebe, ali vi ne mislite tako. Smatrate da ćete uz dobru organizaciju sve privesti kraju uspješno i na vrijeme. Danas želite da više pažnje posvetite svojoj porodici. Moguće je da će neko od starijih članova familije trebati vašu pomoć.
 

Vodolija


Planova milion, a samo malo vremena da ih sve ostvarite. Naravno, svjesni ste da mađioničar niste i da ćete morati jako dobro da se organizujete da biste priveli kraju makar veliki dio obaveza. Zanimljive mogućnosti za nova poznanstva. Kontakti preko društvenih mreža.
 

Ribe


Blaga zabrinutost zbog nekih troškova ili finansijskih obaveza. Generalno, podsticajan dan, mada nećete moći da se oslonite na pomoć od strane kolega – sve ćete morati sami. Razumijevanje trenutno nalazite samo kod prijatelja – voljena osoba nema dovoljno vremena za vas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info