Djevica: Mjesečni horoskop za JULI 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi jula nailazićete na nesuglasice u odnosima sa kolegama na poslu. Merkur će 5. jula praviti opoziciju sa Marsom, što će izazivati napetosti u odnosima sa nadređenima, a potrebno je i da se čuvate nedobronamjernih osoba koje će pokušati da izvuku korist za sebe, na vašu štetu. Neko može manipulacijama pokušati da se nađe na vašem položaju, tako što će intrigama nastojati da uzurpira vaš autoritet i pouzdanost.

9. jula, Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće kvadrat sa Jupiterom što ukazuje na teškoće u poslovnim pregovorima, posebno onima koje ćete voditi diskretno. Najviše problema će vam predstavljati dogovor u vezi finansija i raspodjele predviđene zarade. 10. jula Venera ulazi u vaš znak, gdje je slaba, što će od vas zahtijevati da više pažnje posvestite ličnom nastupu i poslovnim odnosima.

12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom. Izbjegavajte rizične poslove. Moguć je raskid jedne saradnje. Trigon Venere sa Saturnom donijeće vam stabilnije poslovanje i uspjeh.

Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 22. jula, a kako Venera vlada vašim poljem novca, ovo vam može donijeti priliku za veće dobitke. Imaćete uspjeha u pregovorima oko novog projekta. Na teškoće sa novcem nailazićete 24. jula, zbog kvadrata Venere sa Neptunom. Sa jednim poslovnim partnerom imaćete nejasnoće vezano za finansijski dio posla, a u slučaju da dođe do raskida saradnje, bićete na gubitku.

Merkur će krenuti retrogradno 26. jula, u vašem polju tajni, pa je važno da pazite da konkurencija ne sazna vaše poslovne tajne. Finansijsko poboljšanje očekuje vas 28. jula.

Ljubav. Ako ste u vezi, Venera će 10. jula ući u vaš znak, što će vas podstaknuti da više vremena posvetite traganju za nalaženjem novih zajedničkih interesovanja. Potrebno vam je nešto čime ćete osvježiti vašu emotivnu vezu. Uspjećete da zainteresujete partnera za nove zajedničke ciljeve, zahvaljujući trigonu Venere sa Uranom. Pružiće vam se neočekivana prilika za zajedničko putovanje.

Venera će 14. jula praviti trigon sa Saturnom, što će unijeti više stabilnosti u vašu emotivnu vezu. Imaćete više mogućnosti za zabavu i lijepe zajedničke trenutke uz voljenu osobu. Izbjegavajte tajne i nekorektnost prema partneru. 24. jula će Venera praviti opoziciju sa Neptunom, što može dovesti do ozbiljnijih nesporazuma. To možete riješiti pristankom na kompromis.

Ako ste slobodni, pružiće vam se mnogućnost da uđete u skladnu vezu na duže staze. Upoznaćete nekoga ko će vas privući svojom ličnom stabilnošću i ko će sa vama imati dosta zajedničkog. 14. jula će Venera praviti trigon sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnost da se bliže upoznate sa vašom simpatijom i da započnete vezu.

Bićete zaljubljeni i skloni da vašeg novog partnera uzdižete u nebesa. Budite realniji, jer vaša očekivanja mogu da budu pretjerana, što može da vas optereti.

Zdravlje. U prvoj dekadi jula bićete osjetljivi na promjene vremena, što može izazivati glavobolje, pojačan umor i variranje krvnog pritiska. U slučaju pojačanih tegoba, javite se svom doktoru radi pregleda.

Izbjegavajte pretjerano izlaganje suncu, posebno kada su velike vrućine. U drugoj polovini jula ćete biti više u pokretu. Prijaće vam plivanje, kada ste u mogućnosti.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info