Dnevni horoskop za 26.06.2018.

0

Ovan


Zadali ste sebi more obaveza za danas i zaista je pitanje kako ćete iz svega ovoga uspjeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom dijelu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Izlazak na kafu poslije posla, sa kolegom/koleginicom, može postati izuzetno zanimljivo i prijatno iskustvo.
 

Bik


Kad krenete od jutra da “čistite” obaveze pred sobom – niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni “talas” koji će vas nositi, jer će vam kasnije tokom dana natrčati neke obaveze ili papirologija koju ste potpuno smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu – nedostaje vam komunikacija sa nekim.
 

Blizanci


Nesigurni ste po nekim pitanjima i razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće vas osoba koja za vas ima neku ponudu o kojoj bi vrijedilo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Ova osoba se malo poigrava sa vama, ali vam to trenutno prija.
 

Rak


Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj mjeri ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći dio svog dana. Malo ste prezahtjevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.
 

Lav


Danas ćete osjetiti veliki priliv pozitivne energije, koju odmah možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. I sreća je danas na vašoj strani pa će vam se lakše otvoriti neke poslovne šanse. Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti.
 

Djevica


Uz malo truda, moguće je riješiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć drugih, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci i potezi nekog ko vam se dopada. Ne znate zbog čega ima promjene u ponašanju prema vama.
 

Vaga


Djelujete vrlo promjenjivo tokom ovog dana – u jednom trenutku ste vrlo aktivni i preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi i voljena osoba razumjeli po nekim pitanjima.
 

Škorpija


Mnogo toga morate uraditi i spremili ste se da budete aktivni i prionete na posao od ranog jutra. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspjeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.
 

Strijelac


Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete neka poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano, ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje i rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom. Sitne svađe.
 

Jarac


Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspješno izađete nakraj i sa najzahtjevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom, za divno čudo, prilično mirni trenuci. Posvetite se jedno drugom.
 

Vodolija


Sigurno je da ćete tokom ovog dana prosto “letiti”. Kontakti i susreti sa mnogo ljudi i velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osjećate zastoj i nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.
 

Ribe


Danas će se mnoge stvari pokrenuti i aktivirati. Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti djelimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” i ustručavate.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info