10 najmodernijih ljetnih torbi!

0

Bilo ljeto ili zima, jedno je sigurno – bez torbe ne možemo! Nosimo je u svim prilikama, a upravo ona može dati i završni pečat našoj kombinaciji. Kako biste i ovog ljeta bile u trendu, birajte jednu od sljedećih torbi, jer su savršene za ljetnu sezonu.

Okrugle ručke


Veoma zgodne za nošenje, ultra praktične i jako moderne, torbe sa okruglim ručkama pravi su hit ovog ljeta. A ako je riječ o pletenim modelima, koji podsjećaju kao da su napravljeni od slame, tim još i bolje – dva ljetna trenda u jednoj torbi.

Pruge


Ko kaže da su pruge rezervisane samo za ljetne komade garderobe? Jednako efektne su i kada se odlučite za asesoare koji su obogaćeni ovim ljetnim trendom. Torba sa prugama svakako je jedan od najprivlačnijih, a jedina stvar na koju je potrebno obratiti pažnju jeste da vam ostatak kombinacije bude bez uzoraka.

Odvažna boja


Budite u centru pažnje gdje god da se pojavite ovog ljeta! Jedan od načina da to postignete svakako je da birate torbe u odvažnim bojama, bilo da je riječ o ultra privlačnoj zelenom, optimističnoj žutoj ili vatrenoj nijansi fuksije.

Platnena sa kožnim detaljima


Platnene torbe idealne su za sve sezone, a posebno nam dolaze u prvi plan ovog ljeta. Međutim, ljetni modeli su malo i “unaprijeđeni” i to pomoću veoma jednostavnog detalja, a koji se ogleda u kožnim detaljima, bilo da su u pitanju ručke ili džepovi sa strana.

Torba preko ramena


Skladna, čistih linija i idealna za svaku elegantnu kombinaciju, mala torba koju ćete nonšalantno prebaciti preko ramena prava je ljetna ljepotica koja vam pomaže i da izgledate veoma moderno, trendi i, jednom riječju, spektakularno. Naravno, da biste cjelokupni stajling malo začinile, možete birati i modele čiji je kaiš kombinacija kože i lanca.

Torba sa metalnim ručkama


Sigurno vam je poznato kako postoje sasvim obične torbe koje postaju spektakularne samo pomoću jednog detalja. Takav je slučaj i sa ovom strukturisanom torbom, koja se izdvaja od drugih upravo zbog svojih metalnih ručki. Idealna opcija za sve poslovne prilike.

Arka


A kada je riječ o baš najpopularnijem ljetnjem modelu torbe, onda ne tražite dalje – to je jedna i jedina arka! Ovo je već druga ljetna sezona da je ovaj model torbe u samom vrhu popularnosti, a vjeruje se da će i sljedećeg ljeta biti apsolutni hit.

Džep s vanjske strane


Mali, ali efektni detalj, u vidu džepa sa strane, ovu torbu čini ultra modernom, ali i idealnom za sve poslovne prilike. Još ako birate model u nekoj od neutralnih boja, pristajeće uz svaku vašu poslovnu kombinaciju ovog ljeta.

Kockasta torba


Ovaj model torbe ističe se po svojoj jednostavnosti, a takođe je idealan za poslovne dame. Bilo da odlučite da je nosite u ruci ili prebacite preko ramena, biće savršen dodatak uz suknju olovka kroja, haljinu na kopčanje ili lanene pantalone.

Mala okrugla torba


Geometrijski oblici veoma su popularni ovog ljeta, kada je riječ o torbama, pa ni mala okrugla torba nije izuzetak. Veoma zgodna za svakodnevne prilike, bez problema je možete uklopiti u svaki stajling, a što se tiče boje, neutralne ili nude nijanse biće pun pogodak, a jednako dobro ćete uraditi i ako se odlučite za model u nekoj kremastoj nijansi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info