Dnevni horoskop za 23.06.2018.

0

Ovan


Subota bi valjda trebalo da bude dan za odmor, zar ne? No, čini se da se vi danas baš i nećete naodmarati, jer obaveze zovu sa svih strana… U emotivnom segmentu možete vrlo dobro funkcionisati sa partnerom po nekim pitanjima koja vas oboje interesuju ili praviti zajedničke planove.
 

Bik


Dan vam baš neće početi najslavnije. Ne provocirajte pojedince sklone svađi, a prema prijateljima budite tolerantni. Mogli biste dobiti goste koji će kod vas prespavati, jer su na proputovanju. Ako se i sami spremate na put, savjetuje vam se što veća strpljivost u saobraćajnim gužvama.
 

Blizanci


Potrebno vam je da se malo rasteretite od obaveza i da se opustite pa ćete na svaki mogući način gledati da danas izvrdate sve ono što je vezano za posao. U suštini, sada bi vam najviše prijala domaća, porodična atmosfera, pogotovo ako bi voljena osoba bila kraj vas…
 

Rak


Pohitajte da sve što imate da obavite od obaveza završite u prijepodnevnim satima, jer već nakon tog vremena ulazite u period kada ćete biti previše umorni i nećete moći da se fokusirate i skoncentrišete. Moguće je da ćete dogovore, koje ste imali zakazane, ipak morati da odložite.
 

Lav


Imate više energije i elana za obavljanje svakodnevnih obaveza nego inače. Doduše, obaveze koje morate da završite su sitne i one vam neće oduzeti mnogo vremena tako da ćete veći dio dana imati samo za sebe i svoje potrebe. Savjet je da sa nekim iz kruga prijatelja odete na kafu, u kupovinu ili na večeru.
 

Djevica


Ova subota uglavnom će vam donijeti bolje raspoloženje, ali i veću potrebu da se posvetite nekim sitnim, ali važnim detaljima i situacijama u poslovnom segmentu. Popodne i veče mogu biti neuobičajeno romantični, ako se vi i partner samo malo potrudite…
 

Vaga


Sigurno bi vam najviše prijalo da sve obaveze ostavite za sobom i da se dobro odmorite, ali neke situacije u poslovnom segmentu vam neće dati mira i moraćete da im posvetite svoju punu pažnju. Nešto ste statični i kad je voljena osoba u pitanju, neraspoloženi za susret.
 

Škorpija


Cijeli dan ćete biti promjenjivog raspoloženja pa će vam i partner prebacivati da ste teški i naporni. No ipak ćete se u svemu dobro snalaziti i pokazati organizacijske vještine. Nastane li u kući strka oko nečega, vi ćete biti taj koji će napraviti reda. Iako će vas uznemiriti izjava od strane vaše simpatije, to ne znači da vas ne voli.
 

Strijelac


Nećete biti previše angažovani oko kućanskih poslova pa ćete odraditi samo ono što se podrazumijeva da trebate. Odgovaraće vam mir ili intimno druženje s partnerom kojem ćete se povjeriti i olakšati dušu. Osećate pritisak od strane člana iz kruga porodice. Više će vam odgovarati da se povučete.
 

Jarac


Romantična su zbivanja istaknuta. Skloni ste idealizovati simpatiju, možda je i precijeniti, ali neće biti težih posljedica mogućeg pogrešnnog prosuđivanja. Dotična osoba će vam se sviđati i u novom svjetlu. Mogli biste učiniti preveliku uslugu nekome ko je ne zavređuje pa se poslije kajati zbog toga.
 

Vodolija


Bilo bi dobro da danas konačno privedete kraju obaveze koje već danima zaobilazite, jer ćete inače samo napraviti sebi problem. Osoba sa kojom ste u povremenom flertovanju inicira susret sa vama – možda baš i niste u fazonu za izlazak, ali bi bilo dobro da malo izađete iz kuće.
 

Ribe


Naklonjeni su vam svi oblici međuljudskih odnosa, naročito oni ljubavni. Zato se samci ne bi trebali prepuštati struji, nego sistematično izlaziti. Veliki su izgledi sretanja novih ljudi koji će ispuniti emocionalnu prazninu. Uživaćete u svakom trenutku provedenom u društvu prijatelja. Moguće je zanimljivo poznanstvo koje ćete poželjeti produbiti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info