Dnevni horoskop za 22.06.2018.

0

Ovan


Ovaj dan donosi sporije odvijanje situacija koje su vam bitne. Non stop ćete imati osjećaj da vas oni preko puta vas koče, ometaju, postavljaju prepreke. Trebaće više truda da biste neka pitanja riješili. U emotivnom dijelu, blaga neuravnoteženost sa voljenom osobom.
 

Bik


Spremni ste na svaku vrstu dogovora ili kompromisnog rješenja, kada je poslovni segment u pitanju. Takođe, imate odlične ideje i neka kreativna rješenja, koja biste trebali da podijelite sa zainteresovanima. Emotivni partner vam danas priređuje neko lijepo iznenađenje.
 

Blizanci


Polako izlazite iz nekih problematičnih situacija u poslovnom segmentu. Dolazite u kontakt sa nervoznim ljudima, ali vi nemojte reagovati, ne “natežite se” sa nedokazanim i tvrdoglavim osobama. Voljenu osobu danas možete prilično pozitivno iznenaditi nekim svojim postupcima.
 

Rak


Odmah od jutarnjih sati moraćete da napravite neke izmjene u dnevnom rasporedu i svojim planovima. Neočekivani događaji vas guraju na drugu stranu. Pomalo napet, ali dosta podsticajan dan je pred vama. U emotivnom segmentu, za divno čudo, potpuno slaganje sa voljenom osobom.
 

Lav


Odlično raspoloženje, velika inicijativa i jako samopouzdanje obilježiće dan koji je pred vama. Aktivirajte se, budite u pokretu, angažujte se, jer danas možete završiti mnogo više nego što ste planirali. U emotivnom segmentu – divan dan za flertovanje, za osvajanje, za ljubav…
 

Djevica


Veliki dio svojih poslovnih obaveza uspjećete da završite već u prijepodnevnim satima, ali to ne znači da možete da se opustite. Idu vam svakako i neke obaveze koje niste očekivali ili će vas nadređeni angažovati da mu pomognete. Emotivni partner je vrlo raspoložen i predusretljiv prema vama.
 

Vaga


Prija vam današnji dan u potpunosti. Od kolega imate samo pozitivne reakcije i korektnu saradnju i moći ćete da obavite svoje obaveze u miru i dobroj atmosferi. Iako je emotivni partner i dalje nedefinisan po nekim pitanjima, u suštini vam sa njim stoji korektna komunikacija.
 

Škorpija


U potpunom ste miru i skladu sami sa sobom. Znate šta je ono što morate uraditi i nemate namjeru da odustanete dok ne ostvarite svoje ciljeve. Opustite se malo u kontaktu sa voljenom osobom, suviše ste okrenuti poslu i ne dajete dragom biću dovoljno svoje pažnje.
 

Strijelac


Bićete u potpunosti zadovoljni dešavanjima tokom ovog dana, ali i onim što ćete vi uraditi. Vaši planovi idu ka realizaciji i nadate se da ćete konačno moći da odahnete po nekim pitanjima. U večenjim satima stoji odlična emotivna prilika. Obavezno izađite sa prijateljima.
 

Jarac


U dobrom ste raspoloženju, mirni, stabilni, a u isto vrijeme spremni da se bacite na posao. Neko će od kolega pokušati da vas uvuče u raspravu, ali vi trenutno nemate namjeru da gubite vrijeme na to. U kontaktu sa voljenom osobom pokažite više nježnosti i razumijevanja.
 

Vodolija


Možete tokom ovog dana završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Neke stare greške mogu isplivati na površinu, ali ćete brzo uspjeti da ovo ispravite i regulišete. Odnos sa voljenom osobom je više nego korektan. Stoji jaka mogućnost dogovora oko nekih zajedničkih planova.
 

Ribe


Sve što je vezano za poslovni segment funkcioniše bez većih problema. No, ono što je vezano za emocije trenutno je vaša “bolna tačka”. Došlo je do nekih promjena u dogovorima sa voljenom osobom i vi ste momentalno “pali”. Preuveličavate neke stvari bez prijeke potrebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info