Dnevni horoskop za 16.06.2018.

0

Ovan


Nedostajaće vam uravnoteženosti, koja bi vam pomogla da s više razumijevanja pristupate tuđim prohtjevima i ostvarujete skladne odnose s bližnjima. Ići ćete iz krajnosti u krajnost. Bićete aktivni i dinamični, ali i neumjereni u postupcima. Podlijegaćete ljubomori i sumnjati u partnerove postupke i namjere. Klonite se pretjerivanja.
 

Bik


Danas nemojte dozvoliti sebi da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste danas u kontaktu. Vi druge smatrate teškima, ali i oni misle za vas da ste naporni. Potrebno je pronaći zajednički jezik i rješenje.
 

Blizanci


Mnogo toga odvlačiće vam pažnju od veze. Shvatićete da niste u potpunosti iskreni prema partneru. Biće vam potrebno malo više opuštenosti i lukavosti i ljubavno ispunjenje vas neće zaobići. Bitno je da ne padnete pod uticaj tračeva i pritiska ljudi koji vam ne žele zlo, ali ni dobro.
 

Rak


Raspolagaćete zavidnom količinom energije i dozom optimizma, posebno kada su u pitanju ljubavni život ili lični interesi. Prijatelj vam pomaže da riješite porodični problem. Njegovo viđenje vašeg problema otvoriće vam oči.
 

Lav


Dom će biti mjesto glavnih događanja pa možete očekivati razne situacije. Jedni će krenuti u čišćenje, spremanje i preuređenje, drugi voditi rasprave s ukućanima. Možda ćete ugostiti poznanike. Uživajte u onome s čim trenutno raspolažete i nemojte insistirati na zbivanjima koja ne zadovoljavaju vaš ukus i potrebe.
 

Djevica


Danas vodite računa o dogovorima, jer tu može biti problema. Takođe, obratite pažnju na finansijski segment, jer su mogući gubici. Jedino što će vam funkcionisati bez problema jeste emotivni segment i to samo ako budete slušali ono što vam voljena osoba govori.
 

Vaga


Uticaj Mjeseca u znaku Raka povećava mogućnost iznenađenja u vašem komšiluku, domu, promjene u životima rođaka te nagovještava prolazne smetnje u komunikaciji. Mogući su preokreti na intimnom planu. Ljubavne probleme rješavajte odmah, ne čekajući da nesporazumi poprime veće razmjere.
 

Škorpija


Riješićete neke stvari sami sa sobom. Stavićete tačku na situacije koje su vas u bliskoj prošlosti koštale nerava. Ako ste u fazi zavođenja, pokolebaće vas otežana komunikacija sa simpatijom. Nemojte paničariti ili pasti u depresiju. Na dobrom ste putu, ali je potrebno više strpljenja. Tada će sve i krenuti.
 

Strijelac


Naporan životni ritam mogao bi ostaviti traga na vašem tijelu i psihi. Potrebno vam je malo mira kako biste se odmorili. Zato dan posvetite tome – odgodite druženja, naročito s pojedincima nakon čijeg kontakta redovno osjećate umor. Ljubavni sklad biće prijeko potreban za uobičajeno funkcionisanje pa bi bilo dobro da ne budete kritični prema partneru.
 

Jarac


Potrebno da budete svjesni, hladne glave i da u kontaktu sa emotivnim partnerom ne reagujete impulsivno niti da dozvolite da uopšte do takvih situacija dođe. Pokušajte da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik.
 

Vodolija


Vas samo neka danas svi puste da radite stvari na svoj način i sve će funkcionisati kako treba. Odlično ste raspoloženi, sve vam ide od ruke i sa lakoćom rješavate i najveće probleme. Sve uz osmijeh na licu. Doduše, taj osmijeh je zbog jedne osobe i komunikacije sa njom, ali što to moraju svi da znaju…
 

Ribe


Isplanirajte dan tako da ga što više provedete s porodicom ili prijateljima. Ne opterećujte se problemima koje ne možete riješiti i ne zamarajte se kućanskim obavezama – uvijek ih stignete obaviti. Opustiće vas neobavezni razgovori i vesela atmosfera u društvu prijatelja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info