Ovo su NAJPOPULARNIJE baletanke ovog ljeta!

0

Tokom toplih ljetnih dana, potrebno je (osim na komade garderobe) obratiti pažnju i na obuću pa najčešće nosimo sandale, papuče, natikače. Dakle, laganiji komadi obuće i odjeće ljetni su imperativ, a baletanke se svakako mogu uvrstiti u ovu grupu – lagane, udobne, dobro se mogu iskombinovati sa raznim komadima garderobe, a sljedeća tri modela trenutno su najveći hit u svijetu.

Baletanke u boji


Ukoliko ste dama koja voli monohromatski stil (kombinavanje različitih nijansi jedne boje ili kombinovanje komada garderobe koji su u istim nijansama ili bojama), onda su za vas idealne baletanke u jarkim, privlačnim bojama. Zašto? Prije svega, pomoći će vašem stajlingu da ne izgleda neupečatljivo i monotono, unijeće svježinu u cjelokupni stajling te će pomoći da se vaša kombinacija još više istakne. Crvene, kraljevsko plave, petrolej zelene, ružičaste ili žute – opcije su mnogobrojne, a sve navedene nijanse odlično se slažu sa neutralnim bojama.

Dezenirani model


Dezenirani komadi garderobe oduvijek nam pomažu da izgledamo veoma moderno, trendi i privlačno, a isto se dešava i kada je riječ o obući. Doduše, potrebno je samo obratiti pažnju da ne miješate različite vrste dezena (mada, možete i to, ali pazite da budu što sličniji ili bar da su u pitanju iste nijanse). Dezenirane baletanke jedan su od trenutno najvećih modnih hitova, a što se tiče dezena, najzastupljeniji su pruge, tufne i cvijeće. Dakle, koji god da odaberete, izgledaćete veoma moderno.

Bijele baletanke


Bijela je jedna od onih nijansi koje najviše nosimo tokom vrelih ljetnih dana pa je i to jedan od razloga zbog kojih se našla i na ovim popularnim cipelicama. Ovdje je riječ o neutralnoj nijansi koja vam pomaže da osvježite svoj stajling, a osim toga, ona je i jedna od onih koju možete (bukvalno) kombinovati sa svim drugim bojama, bez obzira da li one dolaze iz neutralnog spektra ili je riječ o nešto svjetlijim, živahnijim nijansama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info