Dnevni horoskop za 14.06.2018.

0

Ovan


Malo ste izašli iz nekih najnapetijih situacija, ali i dalje ste u jednoj fazi kada je potrebno da budete posebno promišljeni po pitanju svojih odluka u poslovnom segmentu. U emotivnim vezama takođe neusaglašenost i neki nemir koji potresa vaš odnos.
 

Bik


Drago vam je što su neke situacije riješene, na ovaj ili onaj način, i sada možete ponovo da se posvetite redovnim obavezama. Situacija se smiruje, makar naizgled. U emotivnim relacijama bolje funkcionišete sa voljenom osobom.
 

Blizanci


Dosta ozbiljno danas možete shvatiti neke situacije u poslovnom segmentu i na pravi način se postaviti. Izvijesno je rješavanje neke problematike, a stoji mogućnost i povoljnih informacija. Ostvarujete komunikaciju sa simpatijom. Postoji mogućnost i dogovora oko susreta.
 

Rak


Teško je da ćete uspjeti da završite sve ono što ste planirali. Za tako nešto, potrebno vam je mnogo organizacije i fokusiranosti, a pitanje je da li sada možete funkcionisati na taj način. Okolnosti vam ne idu naruku kada je susret sa osobom, koja vas privlači, u pitanju.
 

Lav


Fokusirajte se danas na detalje u dogovorima, ne neke sitnice u poslovnom segmentu. Ako već ne možete završiti velike stvari, onda makar završavajte male! Komunikacija sa emotivnim partnerom funkcioniše, ali daleko je to od zadovoljstva i prave povezanosti.
 

Djevica


Dosta toga će vam danas ići naruku i pored komplikovanih situacija u poslovnom segmentu. Vi nalazite dovoljno smirenosti i stabilnosti u sebi da sve regulišete uspješno. Sa voljenom osobom imate zadovoljavajuću komunikaciju i korektan odnos.
 

Vaga


Situacije u poslovnom segmentu čas teku bez problema, čas se vi nervirate zbog otežavajućih okolnosti koje se pojavljuju niotkuda. Umara vas sve ovo što se dešava. Da biste imali zadovoljavajuću komunikaciju sa partnerom, moraćete ozbiljno da “spustite loptu” i pristanete na kompromis.
 

Škorpija


Iako dosta toga ne ide onako kako ste vi zamislili, uspijevate da izvučete ono najbolje iz trenutnih situacija. Priliv koji ste duže očekivali konačno stiže. Svjesni ste da se neko trudi oko vas, ali trenutno ne pokazujete namjeru da mu iole olakšate situaciju.
 

Strijelac


Konačno ste dobili sve informacije koje su vam potrebne da biste nastavili dalje sa realizacijom jednog dogovora ili poslovnog projekta. Solidan i ispunjen dan je pred vama. Svojim ponašanjem možete dosta uticati na situaciju u odnosu sa voljenom osobom. Budite korektni.
 

Jarac


Danas imate pravu mjeru u svemu onome što radite i, u suštini, ovo je najbolji trenutak za pokretanje u poslovnom segmentu. Danas ostvarite kontakte sa svima koji su vam važni ili od kojih mnogo očekujete. Situacija sa partnerom se malo smirila. Za sada je sve u redu.
 

Vodolija


Mirni ste, staloženi, pribrani. Sve znate šta morate uraditi i trudićete se da sve ono, što je u vašoj moći i pod vašom kontrolom, funkcioniše kako treba. Danas može doći do zanimljivog kontakta sa osobom sa kojom imate razliku u godinama.
 

Ribe


Našli ste mir i stabilnost u sebi i danas možete dosta toga pozitivnog uraditi u poslovnom segmentu. Za ono za šta niste sigurni, poslušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas. Emotivna situacija je stabilna i to vam dodatno popravlja raspoloženje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info