Dnevni horoskop za 11.06.2018.

0

Ovan


Malo ćete biti nervozni, ali ćete to dosta dobro uspijevati da kontrolišete. Dan je dobar za ostvarivanje vaših planova, samo se fokusirajte i usmjerite na ono što vam je bitno. Lijepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.
 

Bik


Pozitivno ste uzbuđeni, jer smatrate da je ponuda koju ste dobili vrlo ozbiljna i da vam može promijeniti situaciju u poslovnom segmentu nabolje. Ipak, ne brzajte sa odlukama. Tokom ovog dana naglašene mogućnosti za flertovanje i avanturu. Sa partnerom – ljubomora.
 

Blizanci


Ne želite da donosite zaključke na brzinu, zato ćete odvojiti vremena da razmislite o nekim informacijama ili ponudama. Neki od vas danas mogu sklopiti i solidan poslovni dogovor. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom, podsticajna komunikacija i zadovoljstvo.
 

Rak


U prvom dijelu dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju pa je odličan momenat da završite sa nekim obavezama ili da ostvarite ozbiljan kontakt sa kolegama. Za korektan odnos sa partnerom biće potrebno više volje i spremnosti za kompromis.
 

Lav


Vijesti koje danas dolaze do vas su više nego dobre i jedino što vam se ne dopada jeste što ste svjesni da ćete morati da sačekate na njihovu realizaciju. Ipak, zadovoljni ste koliko je to u ovom trenutku moguće. Dobro raspoloženje koje osjećate prenesite i u svoje emotivne relacije.
 

Djevica


Mnogo toga danas možete završiti i postići u poslovnom segmentu. Neuobičajeno ste aktivni, brzi u razmišljanju i djelovanju, samo će vam smetati povremena nervoza. Dan dobar za izlazak ili druženje sa prijateljima. Prija vam društvo.
 

Vaga


Danas do vas dolaze dobre vijesti, ali vi umjesto da se radujete, razmišljate da li će se dogoditi nešto što bi ovo moglo da pokvari ili omete. Ne dozvolite da vas misli vuku na tu stranu. Zanimljivi susreti donose vam dobro raspoloženje u popodnevnim satima.
 

Škorpija


Odličan dan za sve ono što je vezano za poslovni segment. Istina je da ćete povremeno biti nervozni, ali ovu energiju usmjerite na akciju i završićete i više od onoga što ste mislili da možete. Povremena komunikacija sa simpatijom vam popravlja raspoloženje.
 

Strijelac


Danas ste neuobičajeno odgovorni, u potpunosti posvećeni svim obavezama i dogovorima u poslovnom segmentu. Trudite se da prevaziđete okolnosti koje vas povremeno koče. Sa emotivnim partnerom jedan izuzetno podsticajan i, ispunjen dešavanjima, dan.
 

Jarac


Razmislite dobro, jer danas možete napraviti povoljan dogovor sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Ne otkrivajte odmah sve adute, budite malo proračunati. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe. Imate pred sobom jedan opuštajuć dan sa partnerom.
 

Vodolija


Danas ste više nego voljni za saradnju pa ćete imati totalno korektne odnose sa kolegama, čak biti spremni i da pripomognete ako je to potrebno. Sve što je vezano za dogovore sada vam ide kao po loju. Moguće je novo poznanstvo ili kontakt sa nekim ko vam jako prija.
 

Ribe


Možda ćete se samo u jutrarnjim časovima osjećati kao da ne znate gdje vam je glava, već nakon toga ćete konce dešavanja uzeti u svoje ruke. Koliko god bio naporan na početku, pred vama je uspješan dan. Nestrpljivost prema emotivnom partneru. Čekate da se pokrene.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info