3 najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta

0

Ljetna sezona sa sobom donosi uvijek i nove boje, a sljedeće tri su ultra popularne, poželjne, lijepe i moderne. Evo o kojim bojama se, zapravo, radi.

Svijetlo plava


Veoma nježna i jako moderna, svijetlo plava jedna je od onih boja koje su ovog ljeta u samom vrhu popularnosti. Možete je naći na svim komadima garderobe, a veoma lako je možete uvrstiti u svakodnevni stajling. Najbolje od svega je to što je ona i više nego idealna za kombinovanje sa, skoro pa svim, drugim bojama, a posebno dolazi do izražaja kada je kombinujete sa nijansama koje dolaze iz neutralnog spektra. Bluza, suknja, haljina ili pak asesoari? Sasvim je nebitno, jer je svijetlo plava ultra popularna te će vam na najljepši način osvježiti stajling ovog ljeta.

Žuta


Ah, ta divna žuta! Boja sunca i optimizma, idealna je za sve prilike, a bila je i jedna od vodećih boja prošle sezone. A to je zaista super, jer većinu komada koje ste nosile tokom proljeća možete upotrijebiti i tokom ljeta (tunike, suknje, majice čak i blejzer, jer i same znate da i ljeti večeri mogu biti hladne). Žuta je tako privlačna te je idealna za kombinovanje sa svim neutralnim nijansama (pomislite samo na taj fenomenalni kontrast koji dobijate kombinovanjem žute i sive!), mada nema greške ni ako je kombinujete sa određenim jarkim bojama. Na kraju, ako želite da je nosite od glave do pete, žuta haljina jedan je od najboljih izbora.

Bijela


Jedno je sigurno: ljeto je u potpunosti nezamislivo bez bar jednog bijelog komada garderobe. A to je sasvim i jasno, imajući u vidu da je bijela veoma prozračna, svježa i idealna za kombinovanje sa svim drugim bojama, bez obzira iz kojeg spektra dolaze. Najbolje od svega je to što postoji tako mnogo ljetnih komada garderobe koji su u ovoj nijansi, a bez obzira da li se odlučite za samo jedan komad odjeće u bijeloj ili pak za cijelu kombinaciju, činjenica je da ćete izgledati veoma moderno, jer bijela je neprolazna i vanvremenska te je idealna za ljetnu sezonu.

Autor: minimagazin.info

Sviđa vam se članak? Onda pogledajte i ovo: