Dnevni horoskop za 07.06.2018.

0

Ovan


Punom parom ćete prionuti na posao, u velikoj mjeri spremni da završite sa svim obavezama koje ste u prethodnim danima stavljali na stranu. Veliki elan i podsticaj u poslovnom segmentu. Situacija sa osobom koja vam se dopada se ubrzava. Njena inicijativa prema vama jača.
 

Bik


Danas možete donijeti dobre odluke, samo se čuvajte ishitrenosti, koja će naročito biti prisutna sredinom dana. Tada važi ono – dva puta razmislite! Solidna situacija sa voljenom osobom. Vaša inicijativa pokreće dešavanja i ovo može biti lijep i, ispunjen zadovoljstvom, dan.
 

Blizanci


Pravi je trenutak za komunikaciju. Doduše, neki ljudi će reći da im non stop visite nad glavom i smarate ih, ali to je samo njihovo mišljenje – bitno je da vaše akcije daju rezultat. To što oni smatraju da ste navalentni, to je već njihov problem. Emotivno – odlično. Sve se odvija po vašim željama.
 

Rak


Sve ono što usmjerite u poslovni segment, vratiće vam se dvostruko. Zato danas nemojte žaliti truda, dajte sve od sebe, jer i te kako možete napraviti dobre i uspješne poteze. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada je sve bolja i bolja. Baš ste dobro raspoloženi.
 

Lav


Tokom prijepodneva ćete već biti u fazonu – eto, opet ne mogu da uradim ništa – a onda će se situacija odjednom preokrenuti. Budite uvjereni – i te kako možete tokom ovog dana ostvariti ono što hoćete. Ovo je vezano i za emotivni segment, jer kontakt sa nekim može postati jači i kvalitetniji.
 

Djevica


Učiniće vam se u jednom trenutku, tokom prijepodneva, da neko od kolega radi protiv vas ili da vuče poteze koji vam ne idu u korist. Vrlo brzo ćete shvatiti da niste bili u pravu. Spremni ste da pružite više razumijevanja i pažnje voljenoj osobi.
 

Vaga


Istina je da će se neki dogovori malo zablokirati ili da ćete imati problem da sa kolegama pronađete zajednički jezik, ali to je aktuelno samo tokom prijepodneva. Popodne se situacije već rješavaju lakše i idu vam u korist. Emotivno – odličan dan. Jake mogućnosti za ljubavne susrete.
 

Škorpija


Bićete tokom prvog dijela dana preokupirani nekim dogovorima, jurićete na sto strana odjednom. No, sve ovo će vam donijeti veliko zadovoljstvo i rezultate kojih ćete i te kako biti svjesni. U emotivnom segmentu može doći do susreta sa osobom koja vam se dopada.
 

Strijelac


Samo nemojte žuriti kada su dogovori u pitanju i sve će biti u redu. Pred vama je jedan više nego dobar dan, kada biste trebali da budete aktivni i angažovani. U emotivnom segmentu stoji zadovoljstvo zbog sve jačeg kontakta sa osobom koja vam se dopada.
 

Jarac


Istina je da ćete početkom dana biti malo zabrinuti, najvjerovatnije zbog nekih troškova koje niste očekivali, ali ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje, jake kontakte i smirivanje. U emotivnom segmentu dolazi do prvih ozbiljnih razgovora koji se neće završiti svađom.
 

Vodolija


U komunikaciji sa kolegama potrebno je da pronađete pravu mjeru. Ne zahtijevajte previše od njih, ali nemojte ni nuditi ono što ne možete da ostvarite. Potrebna je bolja organizacija tokom prijepodneva. Sa emotivnim partnerom naglašeno je razumijevanje i sklad.
 

Ribe


Odličan je momenat da se poslovno aktivirate. Ušli ste u period kada možete ostvariti prave dogovore, ali morate “juriti” ljude koji su vam bitni. To imajte na umu. Dobra komunikacija sa osobom preko poslovnog segmenta donosi vam raspoloženje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info